Päiväkerhot

Päiväkerhotoiminta on suunniteltu lapsen kokonaisvaltaisen kasvun tukemiseksi. Yhdessä ihmetellen tutustutaan Raamatun kertomuksiin, leikitään, lauletaan, liikutaan, askarrellaan ja välillä ulkoillaan. Lapset tuovat mukanaan pienet terveelliset eväät, jotka nautitaan kerhon aikana.

Seurakuntamme päiväkerhot on suunnattu 35-vuotiaille lapsille. Kerholaisten tulee olla omatoimisia wc- ja ruokailutilanteissa. Kerhot kokoontuvat kaksi kertaa viikossa. Päiväkerhoryhmiä ohjaavat koulutetut lastenohjaajat.

Kerhopaikkaa haetaan keväisin yhdeksi lukuvuodeksi kerrallaan. Kerhotoiminta on maksutonta.

Haku päiväkerhoon

Haku seuraavan kauden (2022-2023) päiväkerhoihin on päättynyt. Joitakin vapaita kerhopaikkoja löytyy vielä. Niitä voi tiedustella sähköpostitse tiia.ritola(at)evl.fi

Kerhopaikkaa voi hakea sen vuoden syksystä kun lapsi täyttää
3 vuotta tai kevätkaudella lapsen täytettyä 3 vuotta.

Joskus ikärajasta voidaan hieman joustaa perustellusta syystä, erillisen harkinnan mukaan, jos kerhoryhmässä on tilaa. Etusijalla ovat kuitenkin 3-5 -vuotiaat.

Päiväkerhojen kokoontumispaikat ja -ajat tulevalla kaudella 2022–2023

(Syyskausi 2022 starttaa viikolla 34)

• Vatialankulma (Vatialantie 1, Kangasala)

• Aamupäiväryhmä maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 8.30 - 11.30
    • Iltapäiväryhmä maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13.00 - 16.00

• Suoraman seurakuntakeskus (Suoramantie 9, Kangasala)

• tiistaisin ja perjantaisin kello 8.30 - 11.30

• Sahalahden seurakuntakoti (Kurviksenkuja 5, Sahalahti)

• tiistaisin ja perjantaisin kello 8.30 - 11.30

• Ruutanan monitoimitalo (Haapatie 1, Ruutana)

• maanantaisin ja keskiviikkoisin kello 13.00-15.30

Lapsi leikkii junaradalla
Kolme lasta kaulakkain ja hymyillen.