Pyhäkoulu – lapsen kokoinen kirkko

Pyhäkoulu on lasten oma kirkkohetki. Siellä tutustutaan Raamatun kertomuksiin lapsen kielellä, lauletaan, rukoillaan, leikitään ja askarrellaan. Pyhäkoulussa lapset saavat näkyä ja kuulua. Ei tylsää istumista, vaan ihmettelyä ja yhteistä puuhaa Taivaan isän sylissä. Pyhäkouluja ohjaavat sekä seurakunnan työntekijät että vapaaehtoiset ohjaajat.

Pyhäkoulut Kangasalan seurakunnassa

Keidasmessun pyhäkoulu

Keidasmessun yhteydessä Suoraman seurakuntakeskuksella. Keidasmessu alkaa klo 16.00

Eväsmessun pyhäkoulu

Eväsmessun yhteydessä Sahalahden seurakuntatalolla. Eväsmessu alkaa klo 16.00

Lasten oma Majatalo

Lasten Majatalo on samaan aikaan Majatalo-illan kanssa Perhetalolla (Tapulintie 2). Lasten Majatalossa seurakunnan lastenohjaajat ja isoset kertovat Majatalon teemoista lapsille sopivalla tavalla - leikein, lauluin ja askarteluin. Lasten Majatalo on suunnattu 0-6 vuotiaille ja 1-3 luokkalaisille koululaisille. Ohjelma aloitetaan yhdessä, mutta illan mittaan jakaannuttaan omiin puuhiin. Lasten Majatalossa saa pientä iltapalaa.

Hoitoon voi jättää lapsen, joka on tottunut olemaan hoidossa. Vanhemmat sitoutuvat olemaan puhelimella tavoitettavissa koko Majatalon ajan. Lasten Majatalo on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista. Tervetuloa!

Lisätietoja:
Helena Päivinen, 040 3098067
Seija Lohtander, 040 3098064

Lisätietoja pyhäkouluihin liittyen:

Anu Kamppari
Varhaiskasvatuksen ohjaaja
anu.kamppari@evl.fi

Huovutettu lammas seisoo kaatuneen puun päällä.