Avoin perhekerho

Avoimet perhekerhot ovat lasten ja vanhempien kohtauspaikkoja, joissa  yhteisen ohjelman lomassa leikitään, kahvitellaan ja vaihdetaan kuulumisia. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Kukin voi tulla paikalle silloin, kun oma aikataulu antaa myöten.

Kerhossa  lapset oppivat tärkeitä leikkitaitoja, jakamista ja toisen huomioimista samalla kun vanhemmat tapaavat toisiaan. Lapsen ja vanhemman yhdessäoloa ovat myös askartelut sekä kerhon päätteeksi leikkikalujen kerääminen yhteisvoimin.

Kerho sisältää ohjattua toimintaa, vapaata leikkiä oman aikuisen huolenpidossa, kahvi- ja mehutarjoilun, pienen hartaushetken ja yhteisen loppupiirituokion. Avoin perhekerho on maksuton.

 

Syyskauden toiminta on suunnitteilla. Ilmoittelemme syksyn perhekerhotoiminnasta tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta elokuussa.

 

Liikkuva perhekerho

HUOM! Liikkuva perhekerho ei kokoonnu enää kevään aikana koronarajoitusten vuoksi. Syksyn toimintaa suunnitellaan ja ilmoittelemme siitä elokuussa.

Liikkuvassa perhekerhossa on luvassa ulkoliikuntaa lapsille ja aikuisille!

 

Perheiden Musakerho

HUOM! Perheiden musakerho ei kokoonnu enää kevään aikana koronarajoitusten vuoksi. Syksyn toimintaa suunnitellaan ja ilmoittelemme siitä elokuussa.

Yhteistä iloa musiikista, vanhemmat ja lapset yhdessä. Ei ennakkoilmoittautumista.

 

Puuhakerho

HUOM! Perheiden puuhakerho ei kokoonnu enää kevään aikana koronarajoitusten vuoksi. Syksyn toimintaa suunnitellaan ja ilmoittelemme siitä elokuussa.

Matalankynnyksen kerho, jossa lapsi ja aikuinen voivat yhdessä askarrella. Jokainen kerta on oma tapahtumansa eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Työkalujen vuoksi puuhakerhon ikäraja on 5 vuotta. Kerhoon voi osallistua lapsi yhdessä vanhemman, mummun, papan, kummin tai muun tutun aikuisen kanssa.

 

Perhetalon Olohuone

HUOM! Tauolla toistaiseksi vallitsevien koronarajoitusten vuoksi.

Olohuone on kohtaamisen paikka eri-ikäisille. Olohuoneessa voit tavata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Keskustelua, laulua, hiljentymistä ja leikkiä. Olohuoneessa voit olla itse suunnittelemassa ja toteuttamassa sisältöjä ja jakaa itse oppimaasi tai oppia uutta. 

  • Ohjelmallinen olohuone torstaisin klo 9-12. Yhteinen hiljentyminen klo 9-9.30, aamiainen tarjolla klo 9.30-10, tutuksi itseni kanssa – ohjattu työskentely klo 10-11. Lastenhoito järjestetty.
  • Pikaneuvopäivystys tiistaisin klo 9-12. Tule juttelemaan mieltä askarruttavista asioista Perhetalolla terapeutin kanssa. Keskusteluajat puoli tuntia kerrallaan. Juttelemaan pääset ilman ajanvarausta. Odotellessa voit juoda, vaikka kupposen kahvia ja nauttia olohuoneen rauhasta.
Lapsi ajaa Plaston mopolla.