Avoin perhekerho

Avoimet perhekerhot ovat lasten ja vanhempien kohtauspaikkoja, joissa  yhteisen ohjelman lomassa leikitään, kahvitellaan ja vaihdetaan kuulumisia. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Kukin voi tulla paikalle silloin, kun oma aikataulu antaa myöten.

Kerhossa  lapset oppivat tärkeitä leikkitaitoja, jakamista ja toisen huomioimista samalla kun vanhemmat tapaavat toisiaan. Lapsen ja vanhemman yhdessäoloa ovat myös askartelut sekä kerhon päätteeksi leikkikalujen kerääminen yhteisvoimin.

Kerho sisältää ohjattua toimintaa, vapaata leikkiä oman aikuisen huolenpidossa, kahvi- ja mehutarjoilun, pienen hartaushetken ja yhteisen loppupiirituokion. Avoin perhekerho on maksuton.

Kerhopaikat ja -ajat 2019-2020

Tiistaisin klo 9.30–11.30
Ruutanan seurakuntakoti (Seurakunnantie 8)
Vatialan seurakuntakoti (Holvastintie 6)
Kuhmalahden Pentosali (Kuhmalahden srk-talo, Lehtitie 1)

Keskiviikkoisin klo 9.30–11.30
Suoraman seurakuntakeskus (Suoramantie 9)

Torstaisin klo 9.30–11.30
Huutijärven seurakuntakoti (Alatie 11)
Sahalahden seurakuntatalo (Kurviksenkuja 5)

Liikkuva perhekerho

Liikkuvassa perhekerhossa on luvassa liikuntaa lapsille ja aikuisille. Kangasalan seurakunnan lapsi- ja perhetyö - facebook-sivulla kerrotaan mitä seuraavalla kerhokerralla tehdään.

Kerran kuukaudessa lauantaisin 25.1. / 8.2. / 21.3. / 25.4. / 16.5. / klo 9.30-n.12.00 (aamupäivä päättyy yhteiseen ruokailuun). Aloitus Suoraman seurakuntakeskuksen edessä.

Perheiden Musakerho

Yhteistä iloa musiikista, vanhemmat ja lapset yhdessä. Ei ennakkoilmoittautumista.

Perheiden Musakerho Suoraman seurakuntakeskuksessa maanantaisin 13.1.2020 alkaen parillisilla viikoilla klo 17.30-18.30 (poislukien maanantaille osuvat arkipyhät).

Perhetalon Olohuone (kevät 2020)

Olohuone on kohtaamisen paikka eri-ikäisille. Olohuoneessa voit tavata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Keskustelua, laulua, hiljentymistä ja leikkiä. Olohuoneessa voit olla itse suunnittelemassa ja toteuttamassa sisältöjä ja jakaa itse oppimaasi tai oppia uutta.

• Ohjelmallinen olohuone torstaisin klo 9-12, 29.8. alkaen. Yhteinen hiljentyminen klo 9-9.30, aamiainen tarjolla klo 9.30-10, tutuksi itseni kanssa – ohjattu työskentely klo 10-11. Lastenhoito järjestetty.
  • Pikaneuvopäivystys tiistaisin klo 9-12. Tule juttelemaan mieltä askarruttavista asioista Perhetalolla terapeutin kanssa. Keskusteluajat puoli tuntia kerrallaan. Juttelemaan pääset ilman ajanvarausta. Odotellessa voit juoda, vaikka kupposen kahvia ja nauttia olohuoneen rauhasta.

Puuhakerho Suoraman srk-keskuksessa

Kahdesti kuussa järjestettävä puuhakerho on matalankynnyksen kerho, jossa lapsi ja aikuinen voivat yhdessä askarrella. Jokainen kerta on oma tapahtumansa eikä ennakkoilmoittautumista tarvita. Työkalujen vuoksi puuhakerhon ikäraja on 5 vuotta. Kerhoon voi osallistua lapsi yhdessä vanhemman, mummun, papan, kummin tai muun tutun aikuisen kanssa.

Puuhakerhot Suoraman seurakuntakeskuksessa maanantaisin 20.1.2020 alkaen klo 17.30-19.00 parittomilla viikoilla.

poika ajaa Plaston mopolla