Avoin perhekerho

Avoimet perhekerhot ovat lasten ja vanhempien kohtauspaikkoja, joissa  yhteisen ohjelman lomassa leikitään, kahvitellaan ja vaihdetaan kuulumisia.

Kerhossa  lapset oppivat tärkeitä leikkitaitoja, jakamista ja toisen huomioimista samalla kun vanhemmat tapaavat toisiaan. Lapsen ja vanhemman yhdessäoloa ovat myös askartelut sekä kerhon päätteeksi leikkikalujen kerääminen yhteisvoimin.

Kerho sisältää ohjattua toimintaa, vapaata leikkiä oman aikuisen huolenpidossa, kahvi- ja mehutarjoilun ja pienen hartauden. Avoin perhekerho on maksuton.

Avoimet perhekerhot syksyllä 2022

Kokoontuvat viikoilla 34-49. Mahdollisista kerhokohtaisista poikkeuksista ilmoitetaan erikseen.

Maanantaisin
Kuhmalahdella Pentosalissa kello 9.30 - 11.30

Keskiviikkoisin
Ruutanan monitoimitalolla kello 9.30 - 11.30

Sahalahden seurakuntatalolla kello 9.30 - 11.30

Torstaisin
Huutijärven seurakuntakodilla kello 9.30 - 11.30

Suoraman seurakuntakeskuksessa kello 9.30 - 11.30

Vatialankulmassa kello 9.30 - 11.30
(Vaatii ilmoittautumisen pienemmän tilan vuoksi.

Ilmoittautuminen kerhoa edeltävänä päivänä kello 9-15 välillä tekstiviestillä numeroon 040 309 8060.

Ilmoita viestissä aikuisen nimi, sekä lasten määrä ja iät. Jokaiseen viestiin vastataan. Ilmoittautumisajan jälkeen ilmoittautuville emme voi taata kerhopaikkaa.)

Lapsi ajaa Plaston mopolla.