Avoin perhekerho

Avoimet perhekerhot ovat lasten ja vanhempien kohtauspaikkoja, joissa  yhteisen ohjelman lomassa leikitään, kahvitellaan ja vaihdetaan kuulumisia. Kerhoon ei tarvitse ilmoittautua. Kukin voi tulla paikalle silloin, kun oma aikataulu antaa myöten.

Kerhossa  lapset oppivat tärkeitä leikkitaitoja, jakamista ja toisen huomioimista samalla kun vanhemmat tapaavat toisiaan. Lapsen ja vanhemman yhdessäoloa ovat myös askartelut sekä kerhon päätteeksi leikkikalujen kerääminen yhteisvoimin.

Kerho sisältää ohjattua toimintaa, vapaata leikkiä oman aikuisen huolenpidossa, kahvi- ja mehutarjoilun, pienen hartaushetken ja yhteisen loppupiirituokion. Avoin perhekerho on maksuton.

Kerhopaikat ja -ajat 2018-2019

Maanantaisin klo 17.00-18.00
Liikuntakerho perheille
Vatialan seurakuntakoti (Holvastintie 6).

Tiistaisin klo 9.30–11.30
Ruutanan seurakuntakoti (Seurakunnantie 8)
Vatialan seurakuntakoti (Holvastintie 6)
Kuhmalahden Pentosali (Kuhmalahden srk-talo, Lehtitie 1)

Keskiviikkoisin klo 9.30–11.30
Suoraman seurakuntakeskus (Suoramantie 9)

Torstaisin klo 9.30–11.30
Huutijärven seurakuntakoti (Alatie 11)
Sahalahden seurakuntatalo (Kurviksenkuja 5)

Perhetalon Olohuone

Tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 9.30-11.30 Perhetalossa (Tapulintie 2).
Olohuone on kohtaamisen paikka eri-ikäisille. Olohuoneessa voit tavata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Keskustelua, laulua, hiljentymistä ja leikkiä. Olohuoneessa voit olla itse suunnittelemassa ja toteuttamassa sisältöjä ja jakaa itse oppimaasi tai oppia uutta. Olohuoneessa tarjotaan pieni välipala.

poika ajaa Plaston mopolla