Perhekirkot ja tapahtumat perheille

Aarrearkkumessut perheille

Kangasalan kirkossa noin viisi kertaa vuodessa.
Messun jälkeen maksuton lounas ja lapsille askartelua Kirkonkylän seurakuntakodilla.

Perheiden tapahtumat

Muksuparkki

Haluaisit yksin lenkille, olisi tarve päästä hammaslääkäriin tai kauppaan.. Mutta mihin lapset siksi aikaa?

Tuo heidät leikkimään Muksuparkkiin!

Maksuton Muksuparkki on avoinna Suoraman srk-keskuksessa 2-6 vuotiaille lapsille

• parittomilla viikoilla maanantaisin klo 9.00 - 11.30 (22.11 saakka)

• parillisilla viikoilla tiistaisin klo 16.00 - 18.00
    (30.11 saakka)
    (syyslomaviikolla 42 ei ole Muksuparkkia)

Ilmoita lapsesi mukaan tekstiviestillä p. 040 309 8065 viimeistään tuntia ennen kyseisen Muksuparkin alkamista.

Voit tuoda ja hakea lapsesi oman aikataulusi mukaan Muksuparkin aukioloaikana.

Järjestämme pari kertaa vuodessa isompia lasten ja perheiden tapahtumia. Esimerkiksi Joulunavaus adventin aikaan ja Nooan Arkki-tapahtuma
kevättalvella kokoavat yhteen lapsiperheitä kauempaakin. Myös muissa seurakunnan tapahtumissa on useimmiten huomioitu lapset.

Lapsille järjestetään pyhäkoulu Keidasmessujen ja Eväsmessujen yhteydessä sekä Lasten Majatalo Majatalo-iltoina. Lisätietoa Pyhäkouluista.

Seuraa ilmoitteluamme tapahtumakalenterissamme, Facebookissa, Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Hämeen lehdessä.

Perhe istuskelemassa puisilla rappusilla.
Leijonamaskotti perhosen siivet selässä.