Perhekirkot ja tapahtumat

Huom. Kaikki seurakunnan järjestämä kokoava toiminta on tauolla 13.4. saakka.

Aarrearkkumessut perheille

Kangasalan kirkossa viisi kertaa vuodessa.
Messun jälkeen maksuton lounas ja lapsille askartelua Kirkonkylän seurakuntakodilla.
Kevään 2020 Aarrearkkumessut ovat 2.2. klo 11 Kangasalan kirkossa ja 26.4. poikkeuksellisesti jo klo 10 Kangasalan kirkossa. Tämä Aarrearkkumessu radioidaan Ylelle.

Lapsille pyhäkoulu Keidasmessujen ja Eväsmessujen yhteydessä sekä Lasten Majatalo Majatalo-iltoina. Lisätietoa Pyhäkoulut otsikon alta.

Perheiden tapahtumat

Järjestämme pari kertaa vuodessa isompia lasten ja perheiden tapahtumia. Esimerkiksi Joulunavaus adventin aikaan ja Nooan Arkki-tapahtuma kevättalvella kokoavat yhteen lapsiperheitä kauempaakin. Useimmissa seurakunnan tapahtumissa on myös erityisesti huomioitu nuoremmatkin kävijät. Meille on tärkeää, että myös lapset viihtyvät seurakunnan tapahtumissa.

Nooan arkki Yhteisvastuutapahtuma 15.2.2020 Malm-areenalla klo 13-17

Tällä kertaa Nooan arkki -tapahtumaa vietetään Yhteisvastuukeräyksen teemalla yhteistyössä Malm Areenan kanssa. Vuonna 2020 keräyksen teemana on vanhemmuuden tukeminen. Tapahtumassa luvassa mm Yhteisvastuuarpajaiset, temppurata, pomppulinna ja lasten gospeldisco. Taikahile tekee lapsille glitter-tatuointeja 5€ Yhteisvastuuhintaan ja Super Sam esiintyy klo 14.30!

Seuraa ilmoitteluamme tapahtumakalenterissamme, Facebookissa, Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Hämeen lehdessä.

Perhe istuskelemassa rappusilla
Leijonamaskotti