Perhekirkot ja tapahtumat perheille

Muksuparkki

Haluaisit yksin lenkille, olisi tarve päästä hammaslääkäriin tai kauppaan. Mutta mihin lapset siksi aikaa? Tuo heidät leikkimään Muksuparkkiin!

Maksuton Muksuparkki on avoinna 2-6 vuotiaille lapsille

• Suoraman srk-keskuksessa tiistaisin kello 16-18 parillisilla viikoilla 25.1/8.2/22.2/8.3/22.3/5.4/19.4/3.5/17.5

• Perhetalolla keskiviikkoisin kello 9-11.30 joka viikko 2.2. alkaen.

Ilmoita lapsesi mukaan tekstiviestillä p. 040 309 8065 viimeistään tuntia ennen kyseisen Muksuparkin alkamista.
Voit tuoda ja hakea lapsesi oman aikataulusi mukaan Muksuparkin aukioloaikana.

Vohvelikahvila Vatialankulmassa

Kaikenikäisille tarkoitettu Vohvelikahvila on avoinna Vatialankulmassa joka toinen maanantai-ilta (14.2/14.3/28.3/11.4/25.4/9.5/23.5) kello 17-18.30.

Vohveli ja kahvi/tee/mehu 2€. Tarjolla vohvelin päälle hilloa, kermavaahtoa ja sokeria.

Tervetuloa!

Aarrearkkumessut perheille

Kangasalan kirkossa noin viisi kertaa vuodessa.
Messun jälkeen maksuton lounas ja lapsille askartelua Kirkonkylän seurakuntakodilla.

Perheiden tapahtumat

Järjestämme pari kertaa vuodessa isompia lasten ja perheiden tapahtumia. Esimerkiksi Joulunavaus adventin aikaan ja Nooan Arkki-tapahtuma
kevättalvella kokoavat yhteen lapsiperheitä kauempaakin. Myös muissa seurakunnan tapahtumissa on useimmiten huomioitu lapset.

Lapsille järjestetään pyhäkoulu Keidasmessujen ja Eväsmessujen yhteydessä sekä Lasten Majatalo Majatalo-iltoina. Lisätietoa Pyhäkouluista.

Seuraa ilmoitteluamme tapahtumakalenterissamme, Facebookissa, Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Hämeen lehdessä.

Perhe istuskelemassa puisilla rappusilla.
Leijonamaskotti perhosen siivet selässä.