Perhekirkot ja tapahtumat perheille

Perheiden tapahtumat

Perheiden päivä Pyysalossa lauantaina 7.8 kello 10 - 16.

(Pyysalontie 23 , 36120 Suinula)

Uimista, saunomista, pihapelejä, nuotion ääressä istuskelua ja retkieväitä, mm. näistä on Pyysalon Perheiden päivät tehty!

Pyysalon portit ovat avoinna perheiden omatoimiseen retkeilyyn lauantaina 7.8 kello 10-16.

Varatkaa mukaan sään mukainen varustus (käytössä on vain ulkotilat), uinti- ja saunomisvarustus halutessanne, sekä omat eväät. Pelivälineet löytyvät Pyysalosta.
Paikalla päivissä on yksi kasvatuksen työntekijä teitä ja mahdollisia kysymyksiänne varten.

Aarrearkkumessut perheille

Kangasalan kirkossa viisi kertaa vuodessa.
Messun jälkeen maksuton lounas ja lapsille askartelua Kirkonkylän seurakuntakodilla.

Muita tapahtumia

Järjestämme pari kertaa vuodessa isompia lasten ja perheiden tapahtumia. Esimerkiksi Joulunavaus adventin aikaan ja Nooan Arkki-tapahtuma kevättalvella kokoavat yhteen lapsiperheitä kauempaakin. Myös muissa seurakunnan tapahtumissa on useimmiten huomioitu lapset.

Lapsille järjestetään pyhäkoulu Keidasmessujen ja Eväsmessujen yhteydessä sekä Lasten Majatalo Majatalo-iltoina. Lisätietoa Pyhäkouluista.

Seuraa ilmoitteluamme tapahtumakalenterissamme, Facebookissa, Kangasalan Sanomissa ja Sydän-Hämeen lehdessä.

Perhe istuskelemassa puisilla rappusilla.
Leijonamaskotti perhosen siivet selässä.