Seurakunnan yhteystiedot

Kirkkoherranvirasto ja Taloustoimisto

Myllystenpohjantie 2, 36200 Kangasala
kangasalan.seurakunta@evl.fi
Puh. 040 309 8000 (Huom! Tähän numeroon ei voi lähettää tekstiviestejä!)

Aukioloajat:

ma ja ti 10-15
keskiviikkoisin suljettu
to 10-17
pe 10-13

Haluamme parantaa asiakkaiden yksityisyyden suojaa ja taata turvavälien säilymisen. Siksi suosimme ensisijaisesti ajanvarausta. Ajan voi varata sähköpostitse tai puhelimitse. Varattavan ajan pituus riippuu asioinnin aiheesta.

Soittaessasi virastolle kuulet aluksi musiikkia, mutta et ole jonossa. Odota hetki, niin vastaamme puheluusi. Myös seurakunnan työntekijöihin voit ottaa yhteyttä puhelimitse ja sähköpostilla.

Virastolla voi maksaa virkatodistuksia ja adresseja myös maksukortilla.

Kangasalan seurakunnan kirkkoherranviraston sisäänkäynnin porttikäytävä ja seurakunnan valomainos.

Laskutustiedot

Kangasalan seurakunta
Y-tunnus 0205424-8
Ostolaskut otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuina.

Verkkolaskutustiedot

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus 003702054248
Operaattori Basware Oyj
Välittäjän tunnus BAWCFI22

Sähköposti- ja paperilaskutustiedot:

Laskulla (ja kirjekuoressa) tulee olla seuraavat nimi- ja osoitetiedot.
Kirkon palvelukeskus/
Kangasalan seurakunta
++3195++
00026 BASWARE

Sähköpostilähetys:
Sähköpostilaskut voi lähettää liitetiedostona PDF-muodossa osoitteeseen:
kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Jos lähetät useamman laskun, jokaisen laskun tulee olla omassa tiedostossaan.
Tiedostonimessä saa olla vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [_] (ei ääkkösiä tai välilyöntejä).
Sähköpostin viestikentän tulee olla täysin tyhjä ja viestin koko ei saa ylittää 5 Mt.
Laskut tulee lähettää osoitteesta, johon voidaan myös vastaanottaa mahdolliset kuittausviestit.

Huomaattehan, että paperilaskujen käsittelyaika saattaa olla huomattavasti pidempi ja epävarmempi.
Laskutuksen sähköposti- ja PL-osoitteisiin tulee lähettää vain laskuja. Kaikki muu materiaali ja tavara tulee lähettää käyntiosoitteeseemme.

Kangasalan kirkon julkisivu ja etualalla kirkkomaata.

Diakoniatyöntekijä tavattavissa

Diakoniatyöntekijän kanssa voit keskustella monenlaisista asioista. Keskustelun aiheena voivat olla esimerkiksi oman elämäsi ongelmat (huolet, surut, sairaus, yksinäisyys tms.), äkilliset kriisit tai hengelliset asiat. Diakoniatyöntekijältä saat neuvoja arkisten asioiden hoitamisessa kuten esimerkiksi etuuksien hakemisessa tai taloudellisissa asioissa.

Diakoniatyöntekijät tekevät tarvittaessa myös kotikäyntejä erityisesti ikääntyneiden ja huonosti liikkuvien luo.

Keskustelut ovat luottamuksellisia.

Kangasalan seurakunnan diakoniatyö palvelee Kangasalan kaupungissa kirjoilla olevia henkilöitä.

Kirkonkylä

Seurakunnan virastot, Myllystenpohjantie 2.
Diakoniatoimisto on avoinna ajan varanneille ma ja to klo 9-12.

Vastaanottoajan voi varata edellä mainittuina aikoina numerosta 040 309 8080.  HUOM. Numero toimii vain edellä mainittuina aikoina. Numeroon ei voi lähettää tekstiviestejä eikä jättää soittopyyntöjä.

Suorama

Suoraman seurakuntakeskus, Suoramantie 9.
Vastaanotto sopimuksen mukaan.

Sahalahti

Seurakuntatalo, Kurviksenkuja 5.
Vastaanotto sopimuksen mukaan.

Kuhmalahti

Pentosali, Kuhmalahden seurakuntatoimisto, Lehtitie 1.
Vastaanotto joka toinen ti (parillisilla viikoilla) klo 9-12 ajanvarauksella. Varaa aika suoraan Satu-Johanna Kohoselta p.040 309 8045.