Laskutus

Laskutusasioita hoitaa taloustoimisto. Mikäli tarvitset lisätietoja seurakunnan lähettämästä laskusta, niin ota yhteyttä. Maksamattomien laskujen osalta seurakunta lähettää yhden (1) maksumuistutuksen, minkä jälkeen lasku siirtyy perintään.

Vaikeassa taloudellisessa tilanteessa voit  saada neuvoa sekä apua seurakuntamme diakoniatyöntekijöiltä.

Laskutustiedot

Seurakunnalle osoitetut ostolaskut otamme vastaan ensisijaisesti verkkolaskuina.

Kangasalan seurakunta
Y-tunnus  0205424-8

Verkkolaskutustiedot:

Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus  003702054248
Operaattori  Basware Oyj
Välittäjän tunnus  BAWCFI22

Sähköposti- ja paperilaskutustiedot:

Laskulla (ja kirjekuoressa) tulee olla seuraavat nimi- ja osoitetiedot.
Kirkon palvelukeskus/
Kangasalan seurakunta
++3195++
00026 BASWARE

Sähköpostilähetys:
Sähköpostilaskut voi lähettää liitetiedostona PDF-muodossa osoitteeseen:
kirkonpalvelukeskus@bscs.basware.com

Jos lähetät useamman laskun, jokaisen laskun tulee olla omassa tiedostossaan.
Tiedostonimessä saa olla vain seuraavia merkkejä: [A-Z], [a-z], [0-9], [.], [_] (ei ääkkösiä tai välilyöntejä).
Sähköpostin viestikentän tulee olla täysin tyhjä ja viestin koko ei saa ylittää 5 Mt.
Laskut tulee lähettää osoitteesta, johon voidaan myös vastaanottaa mahdolliset kuittausviestit.

Huomaattehan, että paperilaskujen käsittelyaika saattaa olla huomattavasti pidempi ja epävarmempi.
Laskutuksen sähköposti- ja PL-osoitteisiin tulee lähettää vain laskuja. Kaikki muu materiaali ja tavara tulee lähettää käyntiosoitteeseemme.