Seurakunnan Kotikirkkokanavan sisältö on siirtynyt Youtubeen

Vuoden 2023 alussa suoria lähetyksiämme voi mennä katsomaan suoraan Youtube-kanavallemme nettisivuilla olleen Kotikirkkokanavan poistuessa käytöstä. Siirtyessäsi Youtubeen, löydät uusimmat ja tulevat lähetyksemme sivun yläosasta.

Youtubessa voit myös selailla menneitä nauhoituksiamme mm. Majatalo-illoista ja Raamattuluennoista.

Vaaleallan alttarin yläpuolella televisio, jossa kuva Kangasalan kirkon sisältä.

Kirkkiksen klinikka -podcast

Syksyllä 2019 aloitetut podcastit löytyvät SoundcloudistaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Kirkkoherramme Seppo Jarva vastailee podcasteissa saamiinsa kysymyksiin.

Sana Sanasta -raamattuopetus

Tammikuussa 2020 seurakunta aloitti yhteistyön Kansan Raamattuseuran kanssa nettipohjaisen Raamattuopetuksen tuottamiseksi. Pastori Marko Sagulinin pitämät raamattuluennot ja pienryhmille tarkoitetut raamattupiirimateriaalit löydät Sana Sanasta Youtube-kanavaltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Nettipapin palsta osoitteessa www.nettipappi.net tarjoaa mahdollisuuden jatkokysymyksille.