Uutislistaukseen

Korona-tiedote

Kangasalan seurakunta sai eilen tiistaina 10.3. klo 16 tiedon siitä, että osa edellisenä lauantaina 7.3.2020 nuorisotila Parkissa kokoontuneista rippikoululaisista on saattanut altistua virukselle. Terveydenhuollon mukaan altistus on saattanut tapahtua nimenomaan klo 19 kokoontuneessa ryhmässä. Parkissa olivat tuolloin seuraavat rippikouluryhmät: Pyysalo 6, Pyysalo 7AB ja Kesäpäivä.  Kaiken kaikkiaan altistuminen koskettaa noin 100 henkilöä. Näistä kaksi on seurakunnan työntekijöitä ja he ovat tällä hetkellä karanteenissa.

Kun tieto tapahtumasta tiistaina saatiin, annettiin seurakunnan toimesta kaikkien paikalla olleiden yhteystiedot terveydenhuollon käyttöön. Terveydenhuollosta on otettu yhteyttä / otetaan yhteyttä kaikkiin mahdollisiin altistuneisiin.  Nuorisotila Parkki on desinfioitu terveydenhuollon antamien ohjeiden mukaisesti ja sitä voidaan käyttää normaalisti. Ensi viikonlopun nuorten toiminnasta klubi-ilta, Parkki-messu ja nuortenilta on peruttu. 

Noudatamme kokoavan toiminnan osalta terveydenhuoltoviranomaisten ohjeita. Ajankohtaiset tiedot tapahtumiemme peruuntumisista / eteenpäin siirtämisestä löydät tästä uutisesta. 

Seurakunnan tehtävänä on kertoa toivosta. Sitä me kaikki juuri nyt tarvitsemme. 

 

Kirkkoherra Seppo Jarva

11.3.2020 10.11