Perhetalo - Arjen värejä, tukea & tapaamisia

Tapulintie 2 , 36200 Kangasala

Perhetalon logo. Erivärisillä kirjaimilla lukee perhetalo, jonka jälkeen on kaksi sydäntä limittäin.

Perhetalo on konkreettinen kohtaamispaikka erilaisille tapahtumille. Teemoina ovat parisuhde, vanhemmuus ja isovanhemmuus. Perhetalo on seurakunnan arvovalinta siihen, että haluamme tukea perheitä laajasti uudella tavalla. Käytännössä siis se mistä Perhetalossa lopulta on kysymys, on vasta syntymässä ja muotoutumassa. Perheen aikuiset ovat toimintamme ydin, mutta kaikki toimintamme tapahtuu lapsiystävällisesti.
-Arja Seppänen, Perhetalon terapeutti

Teemoina parisuhde, vanhemmuus & isovanhemmuus

Perhetalo tarkoittaa seurakunnan uutta toimintamuotoa, joka keskittyy erityisesti vanhemmuuden tukemiseen ja monimuotoisten perheiden kohtaamiseen. Perheellä tarkoitamme kaikkia talouksia, joissa asuu yksi tai useampi henkilö. Toimintamme on suunnattu mm. parisuhteessa oleville, ydinperheille, sateenkaariperheille, yksinhuoltajille, isovanhemmille ja perheestä haaveileville. Olet tervetullut, olit sitten millaisessa elämäntilanteessa tahansa!

Perhetalossa järjestetään erilaista tekemistä kangasalalaisille ja tarjolla on mm. mielenkiintoisia keskusteluita ja ryhmiä. Ohjelmakattaukseemme kuuluu vapaamuotoista olohuonetoimintaa, yhteisiä ruuanlaittohetkiä, keskusteluiltoja, perheneuvontaa, eropalveluita, lasten kuorolaulua, lasten Majatalo-iltoja, asiantuntijaluentoja ja erilaisia ryhmiä liittyen esimerkiksi isovanhemmuuteen, kummiuteen tai tahattomaan lapsettomuuteen.

Otamme mielellämme vastaan toiveita. Jos mielessäsi on ehdotuksia mitä kaikkea muuta voisimme järjestää, laita meille viestiä!

Maksutonta terapiaa erilaisiin elämäntilanteisiin

Terapiassa saat tarpeidesi mukaan tukea esimerkiksi parisuhteeseen, eroon tai vanhemmuuteen, mutta olet myös tervetullut keskustelemaan esimerkiksi omaan identiteettiisi tai jaksamiseesi liittyvistä asioista. Terapeutin luokse voi tulla yksin tai yhdessä esimerkiksi kumppanin kanssa.

Ajanvaraustoive tai soittopyyntö terapeuteille mielellään tekstiviestillä:

Terapeutti Arja Seppänen 040 3098072
Terapeutti Päivi Segerroos 040 3098052

Parisuhteen rakkaustalkoot

Kangasalan seurakunta järjestää vuonna 2020 kampanjan eri-ikäisten parisuhteiden hyvinvoinnin lisäämiseksi. Lue lisää HALATAAN! Parisuhteen rakkaustalkoot -kampanjasta.

Perhetalon terapeutit Arja ja Päivi kesäkukkien ympäröimänä.

Miten löydän perille?

Perhetalo sijaitsee Kangasalan keskustassa Kangasalan kirkon viereisellä mäellä (eli Tapulinmäellä) osoitteessa Tapulintie 2, 36200 Kangasala. Perhetalo on vaalean rivitalon näköisen talon oikeassa päädyssä. Talon toisessa päädyssä on kiinteistötoimen toimisto ja alakerrassa bändikämppä. Samassa pihapiirissä on myös Kirkonkylän seurakuntakoti