Kangasalan seurakunnan toiminta alueittain

Olet lämpimästi tervetullut mukaan Kangasalan seurakunnan toimintaan omalla alueellasi!

Aluevastaavat ovat vapaaehtoisia, jotka ovat toimineet pitkään omalla alueellaan eri kylillä. Heillä on käytössään seurakunnan puhelinnumero. Voit rohkeasti kääntyä heidän puoleensa kun haluaisit tietää, mitä sinua kiinnostavaa tapahtuu esimerkiksi Suoramalla, Kirkonkylällä, Havisevalla, Ruutanassa tai Vatialassa. Kuhmalahdella ja Sahalahdella kysymyksiin vastaa kyläpappi.

Sahalahti

Sahalahden seurakunta-alue netissä

Sahalahden seurakunta-alueen facebook-sivut

Suorama

Ville Keskinen, Suoraman aluevastaava

p. 040 3098 126, aluevastaava.suorama@gmail.com

Moikka suoramalaiset! Olen Ville Keskinen, paljasjalkainen suoramalainen, mutta nykyisin Huutijärven kylälle eksynyt yhden vaimon mies ja kahden pienen tytön isä. Kovinkaan kauas en Suoramalta ole kuitenkaan päässyt, vaan työskentelen edelleen alueella. Vapaaehtoistyön aluevastaavana haluan olla Sinun tukenasi ja apunasi löytämässä paikkaa seurakunnassa ja Taivaan Isän yhteydessä. Ota rohkeasti yhteyttä niin etsitään jokaiselle sopiva paikka palvella ja osallistua. Tuu ihmeessä mukaan!

Kirkonkylä

Päivi ja Juha Mansikka-aho, Kirkonkylän aluevastaavat

p. 040 3098 127, aluevastaava.kirkonkyla@gmail.com

Päivi ja Juha ovat toimineet pitkään aktiivisesti monessa eri roolissa seurakunnassa. Tällä hetkellä he vaikuttavat erityisesti Kangasalan kirkossa kokoontuvissa Majataloilloissa. Joskus paras tapa tutustua isossa seurakunnassa on tulla mukaan tekemään itse! Ota rohkeasti yhteyttä, Päivi ja Juha auttavat sinua mielellään löytämään itsellesi sopivan tavan osallistua.

Haviseva-Ruutana

Sointu Kaikkonen, Haviseva-Ruutanan aluevastaava

p.040 581 7753, aluevastaava.haviseva.ruutana@gmail.com

Meillä on täällä Suinulassa ja Ruutanassa muitakin, jotka haluamme toivottaa kaikki etsijät, epäilijät ja “ensiapua” tarvitsevat mukaan (”Rukola” löytyy Siitamantien “hälytysnumerosta” 112!).  Myös Ruutanan seurakuntakodissa ja kodeissa kokoontuu piirejä ja on toimintaa, johon olet tervetullut. Tai voisitko juuri sinä pitää vaikka pyhäkoulua, vetää lapsille kokkikerhoa tai tehdä jotain, minkä koet itsellesi tärkeäksi ja omimmaksi?

Tuetaan toinen toisiamme kaiken maailman ja oman elämän myllerrysten keskellä! Älä jää yksin vaan tule mukaan keskeneräisten joukkoon!

Haviseva-Ruutanan kausiesitteen löydät täältä. Selaile kolmannelle ja neljännelle sivulle! Tervetuloa mukaan!

Vatiala

Jenni Kauppinen, Vatialan aluevastaava

p. 040 3098 125, aluevastaava.vatiala@gmail.com

Moi!

Olen ollut nyt pari vuotta mukana seurakunnan toiminnassa ja asun täällä Vatialassa. Olen siis itsekin melko uusi seurakuntalainen. Olemme aloittaneet yhteistyötä Tampereen seurakuntayhtymän Uuden Verson kanssa ja tällä hetkellä vedän itse Vatialassa matalan kynnyksen ryhmää "Vatialan talli".

Ota minuun yhteyttä , jos haluat tietää seurakunnan jutuista Vatialassa.

Huom!

Lasten kerhoista voit kysyä lisää suoraan Vatialan kerhopuhelimesta, lastenohjaaja Merja Laaksoselta p. 040 3098 060

Lämpimästi tervetuloa mukaan!