Rukous - Sydämen puhetta Jumalalle

Älkää olko mistään huolissanne, vaan saattakaa aina se, mitä tarvitsette, rukoillen, anoen ja kiittäen Jumalan tietoon.
Silloin Jumalan rauha, joka ylittää kaiken ymmärryksen, varjelee teidän sydämenne ja ajatuksenne, niin että pysytte Kristuksessa Jeesuksessa.
(Fil. 4:6–7)

Yhteiset rukoushetket

Rukousaamu

Kangasalan kirkko – maanantai klo 9.00

Rauhallinen hetki rukoukselle viikon aluksi. Rukousaamu on kaikille seurakuntalaisille avoin esirukoushetki, jossa rukoillaan yhteisten ja henkilökohtaisten asioiden puolesta. Seurakunnan tilaisuuksissa kirjoitettujen esirukouspyyntöjen puolesta rukoillaan myös täällä.

Lisätiedot: Anneli Saariaho, p. 050 573 5092.

Ruutanan ruksa

Kodeissa – torstai klo 18.00

Ruutanan rukouspiiri on yhteiskristillinen kaikille avoin raamattu- ja rukouspiiri, jonka tarkoitus on koota Pohjois-Kangasalan kristittyjä yhteen. Haluamme kasvaa Jumalan tuntemisessa Raamatun tutkimisen ja rukouksen kautta, seurustelun sakramenttia unohtamatta. Kokoonnumme joka viikko useimmiten torstaisin klo 18.00 kodeissa Ruutanassa ja Suinulassa. Tarkat kokoontumisajat ja -paikat saat Whatsapp-ryhmässä, johon voit liittyä lähettämällä pyynnön Jyrki Mäkiölle.

Lisätiedot: Jyrki Mäkiö, p. 040 508 3188, jyrki.makio@gmail.com.

Rukouksen lähteellä

Suoraman seurakuntakeskuksella - kerran kuussa keskiviikkoisin klo 18.30

Rukouksen lähteellä on uusi iltatilaisuus, joka on omistettu rukoukselle ja Jumalan kohtaamiselle. Ylistysmusikki suuntaa ajatukset kohti Jumalaa. Rohkaisevat puheenvuorot kertovat rukousvastauksista ja Jumalan voimasta vaikeissakin elämäntilanteissa. Rukouksen lähteellä-illoissa on aina tarjolla mahdollisuus rukouspalveluun - eli siihen, että koulutettu vapaaehtoinen rukouspalvelija rukoilee henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti sinun puolestasi.

6.10. Rukouksen lähteellä-illassa rukouspalvelun asemesta tehdään kuuntelevan rukouksen harjoitus.

Lisätiedot: pappi Kari Mikkonen, p. 040 309 8103, kari.mikkonen@evl.fi

Voisiko joku rukoilla kanssani?

Kaikki Kangasalan seurakunnan papit ovat täällä sinua varten - pyydä rohkeasti tapaamista, jos kaipaat luottamuksellista keskustelua ja rukousta. Pappi on tavattavissa myös ilman ajanvarausta. Sunnuntaisin Kangasalan kirkossa ennen messua klo 9.15-9.45 pappi päivystää kirkon takaosan lastenhuoneessa, sinua varten.

Rukouspalvelua tarjoavat myös koulutetut vapaaehtoiset. Rukouspalvelu tarkoittaa sitä, että vapaaehtoinen rukoilee sinun puolestasi henkilökohtaisesti ja luottamuksellisesti. Rukouspalvelussa voit lyhyesti kertoa, mihin toivot rukousta, mutta se ei ole välttämätöntä. Rukouspalvelua on tarjolla Keidasmessuissa, Rukouksen lähteellä-illoissa ja Sanan lähteellä-illoissa Suoraman seurakuntakeskuksella sekä Majatalo-illoissa Kangasalan kirkossa.

Kahdet rukoilevat kädet.