Raamatun äärellä

Tilaisuuksia

Sanan Lähteellä

Suoraman seurakuntakeskuksessa parittomilla viikoilla keskiviikkoisin klo 18.30.

Raamattuluennot

Sana Sanasta -raamattuluennot ovat syväsukellus Raamatun ihmeelliseen maailmaan. Luennot sopivat kaikenikäisille ja -tasoisille Raamatun lukijoille. Tervetuloa nuorisotila Parkkiin torstaisin klo 18!  Tulevat raamattuluennot löydät tästä

Siioninvirsiseurat

Katso tapahtumakalenteristamme tulevat virsiseurat.

Raamattu- ja rukouspiirit

RANTA-EINOLAN AVOIN RAAMATTUPIIRI

Avoin ilta Raamatun ja rukouksen äärellä.

Joka toinen viikko maanantaisin kokoontuvassa Raamattupiirissä paneudutaan Raamatun teksteihin Marko Sagulinin raamattupiirimateriaalin pohjalta. Mukaan voi tulla joko yksittäisillä kerroilla tai säännöllisesti. Illassa on myös mahdollisuus yhteiseen rukoukseen. Tervetuloa raamatuntuntemuksen tasosta riippumatta!

Pirjo Riihelä p. 0400 630 286

Marja-Riitta Heiskanen p. 040 417 6843

SEURAHUONEEN AVOIN RAAMATTUPIIRI

Kaikille seurakuntalaisille avoin raamattupiiri.

Joka toinen viikko maanantaisin kokoontuvassa raamattupiirissä syvennytään Raamatun teksteihin Markku Huikkolan johdolla. Mukaan voi tulla joko yksittäisillä kerroilla tai säännöllisesti. Tervetuloa ikään, sukupuoleen tai raamatuntuntemuksen tasoon katsomatta!

Markku Huikkola p. 050 378 6172

KUHMALAHDEN AVOIN RAAMATTUPIIRI

Keskustelua Raamatun sanan äärellä, rukousta, yhdessäoloa.

Parillisten viikkojen maanantaisin klo 17 Pentosalissa kokoontuvassa raamattupiirissä syvennytään Raamatun teksteihin, rukoillaan ja vietetään aikaa yhdessä Lea Pyyhtiän johdolla. Tervetuloa mukaan ikään, sukupuoleen tai raamatuntuntemuksen tasoon katsomatta.

Lisätiedustelut: Lea Pyyhtiä p. 040 309 8129

SAHALAHDEN AVOIN RAAMATTUPIIRI

Keskustelua Raamatun sanan äärellä, rukousta, yhdessäoloa.

Parillisten viikkojen tiistaisin klo 18 Rekolassa kokoontuvassa raamattupiirissä syvennytään Raamatun teksteihin, rukoillaan ja vietetään aikaa yhdessä Lea Pyyhtiän johdolla. Tervetuloa mukaan ikään, sukupuoleen tai raamatuntuntemuksen tasoon katsomatta.

Lisätiedustelut: Lea Pyyhtiä p. 040 309 8129

HAVISEVAN RUKOUSHUONE: APOSTOLIN KYYDISSÄ

Tervetuloa rukoilemaan, lukemaan Raamattua ja tutustumaan kyläläisiin!

Vapaaehtoisten joka toinen torstai klo 18 vetämä keskusteleva raamattupiiri, joka ei vaadi ilmoittautumista. Tule rohkeasti tutustumaan!

RUUTANAN RUKOUSPIIRI

Avoin raamattu- ja rukouspiiri hengelliseen etsimiseen, löytämiseen ja kasvuun

Ruutanan rukouspiiri on yhteiskristillinen kaikille avoin raamattu- ja rukouspiiri, jonka tarkoitus on koota Pohjois-Kangasalan kristittyjä yhteen.

Haluamme kasvaa Jumalan tuntemisessa Raamatun tutkimisen ja rukouksen kautta, seurustelun sakramenttia unohtamatta.

Kokoonnumme joka viikko useimmiten torstaisin klo 18.00 kodeissa Ruutanassa ja Suinulassa. Tarkat kokoontumisajat ja -paikat saat Whatsapp-ryhmässä, johon voit liittyä lähettämällä pyynnön Jyrki Mäkiölle.

Lisätietoja:

Jyrki Mäkiö

p. 0405083188

jyrki.makio@gmail.com

Rukoushetket

AAMURUKOUS KANGASALAN KIRKOSSA

Rauhallinen hiljentymishetki keskiviikkoisin klo 8.30

Avoin kaikille. Tule levähtämään hetkeksi.

Vetäjänä Päivi Kaikkonen.

SEURAHUONEEN RUKOUSAAMU

Rauhallinen hetki rukoukselle viikon aluksi

Seurahuoneen rukousaamu maanantaisin klo 9 on kaikille seurakuntalaisille avoin esirukoushetki, jossa rukoillaan yhteisten ja henkilökohtaisten asioiden puolesta. Rukoushetken johtaa Anneli Saariaho.

Miehille

MIESTEN RAAMIS HUUTIJÄRVELLÄ

Keskusteleva ja avoin raamattupiiri miehille.

Viikoittain tiistaisin klo 19 kokoontuva raamattupiiri paneutuu Raamatun teksteihin keskustellen ja rukoillen. Mukaan voi tulla joko yksittäisillä kerroilla tai säännöllisesti. Tervetuloa kaikki miehet ikään ja raamatuntuntemuksen tasoon katsomatta!

Juha Säämäki p. 040 821 5879

Naisille

NAISTEN KOHTAUSPAIKKA

Jalat maassa, sydän taivaassa

Tuttavallisessa ja keskustelevassa ryhmässä Suoraman seurakuntakeskuksessa kerran kuussa maanantaisin klo 18 kuullaan ryhmäläisten alustuksia itse koetuista ja elämän läheisistä aiheista. Useimmat ryhmäläiset ovat ehtineet jo eläkeikään, joten rohkeutta on kertynyt tarkastella elämää rehellisesti ja jakaa sitä luottamuksella.

Uudet aikuiset naiset ovat tervetulleita ryhmään! Toivomme, että lapset jäävät kotiin, sillä pienessä kokoontumistilassa taustaääni vaikeuttaa keskustelua.

Ryhmää ohjaavat Marjatta Vuorinen ja Raija Mikkola.

Kevään 2020 kokoontumispäivät ovat: 13.1., 10.2., 9.3., 6.4., 11.5.

NAISTEN RAAMATTU- JA KESKUSTELUPIIRI

Jaamme elämän iloja ja suruja luottamuksella tuttujen ryhmäläisten kanssa.

Kokoonnumme Vatialan seurakuntakodissa joka toinen maanantai parillisilla viikoilla klo 18. Ryhmä on avoin myös uusille.

Toivomme sinun tulevan mukaan heti kauden alusta, tullaan tutuiksi! Ryhmän vetäjänä toimii Irja-Liisa Sihvonen.

Kokoontumiset kevään 2020 aikana seuraavasti: 20.1., 3.2., 17.2., 2.3., 16.3., 30.3., 27.4. ja 11.5.

Huom! Piiri ei kokoonnu 13.4.

NICE-ILTA

Avoin hengellinen yhteisö nuorille naisille.

Nice-iltaan ovat tervetulleita nuoret naiset, jotka haluavat rakentua yhteisen jakamisen ja hengellisten kysymysten äärellä. Ryhmä aloittaa kokoontumisen ilmoittautumisten perusteella. Ajankohta ja paikka sovitaan ryhmäläisten kesken, tavoitteena kokoontua kerran kuukaudessa.

Tarkemmat tiedustelut ja yhteydenotot,

Sanni Pesonen

pesonen.sanni@gmail.com

Tukea tarvitseville

RAJATTOMAT

Hengellinen vertaistukiryhmä riippuvuusongelmaisille.

Rajattomien toiminta on seurakunnan yhteisöllistä toimintaa ja vertaistukea riippuvuusongelmien kanssa painiville ihmisille. Turvalliseen ilmapiiriin kirkonkylän seurakuntakodissa ovat tervetulleita myös ensikertalaiset. Tiistaisin klo 10.

Lisätiedustelut:

Diakonissa Hanne Karaksela p. 040 309 8041