Tervetuloa porukkaan!

Mitäpä sitä muuta ihminen kaipaisi?

Porukat ovat keskikokoisia ryhmiä, jotka kokoontuvat heitä yhdistävän tekemisen ympärille, auttavat toisiaan konkreettisesti käytännön asioissa, tekevät hyvää myös muille ja käyvät yhdessä messussa kuukausittain. Olet tervetullut jokaiseen porukkaan, jonka kohderyhmään kuulut. Jos et löydä itsellesi mieluisaa porukkaa, ota yhteyttä vapaaehtoiskoordinaattori Eppuun, City-pappi Riikkaan tai kotiryhmien pappiin Markoon. He auttavat sinua perustamaan oman porukan, jonka avulla voit tutustua uusiin ihmisiin.

Porukka

1. Valitsee messun, jossa he käyvät yhdessä kuukausittain.

2. Tutustuu toisiinsa yhteisen tekemisen kautta

3. Auttaa toinen toisiaan käytännöllisesti arjessa

4. Auttaa myös muita

Porukat

Jokainen porukka on avoin sinulle jos kuulut porukan kohderyhmään.

Porukka to be tarkoittaa, että porukkaa vasta kasataan. Porukka on jo saattanut aloittaa kokoontumisen, vaikka etsinnässä saattaa olla vetäjäpari tai muuten vaan samanhenkistä porukkaa.

ISOÄIDIT – Porukka to be

Vetäjä: Helena Lehtonen
Paikka: Suoraman seurakuntakodin takkahuone
Aika: noin joka toinen tiistai klo 10
Kotimessu: Keidasmessu

Helena Lehtonen on muuttanut Kangasalle pari vuotta sitten lastenlastensa perässä. Aina tarpeelliset isoäidit saavat porukassa jakaa ajatuksiaan. "Jaetaan iloja ja suruja toisillemme ja Taivaan isälle. Kaikille soisi huolettoman elämän, mutta eihän se aina niin mene. Rukous kantaa – sekä meitä että lastenlapsia." Isoäitien porukka käy yhdessä Keidasmessussa Suoramalla sen mukaan kuinka pääsevät. Tämä porukka myös konkreettisesti auttaa toisiaan voimiensa mukaan.  Isoäidit ovat avoin porukka, joten jos olet nainen jolla on lapsenlapsia, olet lämpimästi tervetullut. Sinun ei tarvitse sitoutua mukaan koko syksyksi - olet tervetullut vaikka kävisit vain kerran.

Isoäitien porukkaan ei tarvitse ilmoittautua. Yhteiset kokoontumiset löytyvät paikallislehden seurakuntapalstalta ja netistä. Voit tiedustella ryhmästä lisää vapaaehtoiselta vetäjältä, Helena Lehtoselta p. 040 7499234

OPEN STAGE – Porukka to be

Vetäjä: Eveliina Sydänlähde
Paikka: Kodeissa
Aika: Yleensä torstaisin
Kotimessu: Majatalo-ilta
Lapset: Tervetuloa! Meiltä tulee 4v & 6v. Olisi kiva jos tulisi muitakin lapsia niin voitaisiin harkita maksettaisko porukalla hoitaja kerran kuussa. Muuten lapset pyörii jaloissa.

Open stage on muusikkoporukka. Kokoonnutaan kodeissa ja vedetään toisillemme biisi tai kaksi. Pääset mukaan jos esiinnyt myös itse. Ammattilainen ei tarvi olla, mutta pelkäksi yleisöksi ei pääse. Kitara kainaloon ja biisinraakileet kehiin! Saa muidenkin biisejä toki esittää. Musiikin suhteen on yksi ehto: kaiken pitää käydä ihan oikeasti. Jos olet sitä mieltä että gospel on ainutta oikeaa esittämisen arvoista, olet väärässä ryhmässä. Jos olet sitä mieltä että vain Elvis elää, olet silloinkin väärässä ryhmässä! Jos voit sietää mitä vaan biisin silloin tällöin ja arvostaa luovia ratkaisuja, olet oikeassa paikassa. Joka toinen kerta autetaan toisiamme vuoron perään – se kenen vuoro on saa toivoa mitä tehdään. Anything will do – pihatalkoista lastenhoitoon.

Itse olen 34v srkn työntekijä. Olen kuulunut tosi monenlaisiin eri seurakuntiin aiemmin ja uskonkriisi iskee edelleen muutaman vuoden välein. Pienet rypyt mielenterveydessä, hajamielisyys, uudesta innostuminen, valmiiksi saamisen vaikeus ja muut taiteilijan perushaasteet ovat itsellenikin tuttuja. p. 045 3103785.