Parisuhteen parhaaksi

Parisuhde on paitsi Jumalan antama siunaus, mutta myös jatkuva haaste. Sen hyvinvoinnin eteen on tehtävä työtä. Paitsi puolisoille, parisuhteen hyvinvointi on tärkeä perusta koko perheen elämälle. Tasapainoiset perheet ovat puolestaan koko seurakunnan perussolu. Parisuhteeseen kannattaa panostaa!

Jakamalla asioita niissä päästään eteenpäin ja parannutaan. Seurakunnassa kokoontuvat parisuhdepiirit ovat rinnalla kulkemista ja sen huomaamista, että parisuhteen haasteet ovat monesti hyvin samankaltaisia eri parisuhteissa.

Nuorten aikuisten parisuhdeillat

Luvassa aikuisille arvokasta aikaa keskustelulle ja kuuntelulle.  Ajankohtaisista asioista pysyt kärryillä liittymällä Facebookissa ryhmäämme. Tervetuloa!

Nuorten Aikuisten Parisuhdeillat -ryhmä Facebookissa

Nuorten aikuisten parisuhdeilloista vastaavat Hanna ja Ville Keskinen p. 040 754 9282 ja varttuneempien kohdalla yhteyshenkilö on pastori Kari Mikkonen p. 040 309 8103.

PariAsiaa

Perhetalossa järjestetään parisuhdeluentoja ja parisuhdepäivä keväällä 2019. Luennoitsijoina Kangasalan kaupungin ja Kangasalan seurakunnan työntekijöitä. Tervetuloa tapahtumiin kumppanin kanssa, yksin tai kaveriporukalla. Aiheita käsitellään käytännönläheisesti huumoria unohtamatta. Lastenhoito järjestetään tarvittaessa (ilmoita lastenhoitotarpeesta viikkoa ennen p. 040 309 8052).

Parisuhdeluennot

maanantaisin klo 18-19 Perhetalossa (Tapunlintie 2).

18.2. Virtaa parisuhteeseen
4.3 Avaimia vuorovaikutukseen
25.3 Oivalluksia tunnetaitoihin
15.4 Kipinöitä kosketukseen

Parisuhdepäivä
Lauantaina 4.5. klo 10-15 Perhetalossa (Tapulintie 2).
Työkaluja parisuhteen ristiriitoihin.

käsistä tehty sydän