Parisuhteen parhaaksi

Parisuhde on paitsi Jumalan antama siunaus, mutta myös jatkuva haaste. Sen hyvinvoinnin eteen on tehtävä työtä. Paitsi puolisoille, parisuhteen hyvinvointi on tärkeä perusta koko perheen elämälle. Tasapainoiset perheet ovat puolestaan koko seurakunnan perussolu. Parisuhteeseen kannattaa panostaa!

Jakamalla asioita niissä päästään eteenpäin ja parannutaan. Seurakunnassa kokoontuvat parisuhdepiirit ovat rinnalla kulkemista ja sen huomaamista, että parisuhteen haasteet ovat monesti hyvin samankaltaisia eri parisuhteissa.

Nuorten aikuisten parisuhdeillat

Luvassa aikuisille arvokasta aikaa keskustelulle ja kuuntelulle.  Ajankohtaisista asioista pysyt kärryillä liittymällä Facebookissa ryhmäämme. Tervetuloa!

Nuorten Aikuisten Parisuhdeillat -ryhmä Facebookissa

Nuorten aikuisten parisuhdeilloista vastaavat Hanna ja Ville Keskinen p. 040 754 9282 ja varttuneempien kohdalla yhteyshenkilö on pastori Kari Mikkonen p. 040 309 8103.

Parisuhdetyön joulukalenteri

Tervetuloa matkalle kohti joulua Pienten alkujen joulukalenterin seurassa. Vuonna 2017 kalenterin tekstejä kirjoitti teologi, työyhteisökouluttaja ja kirjailija Lari Junkkari.  Tykkäämällä Facebook-sivusta saat joka päivä jouluun asti uutisvirtaasi jonkun ajatuksen tai eteenpäinvievän virikkeen joulunodotukseesi. Kalenteria voit lukea netistä, vaikka et Facebookissa olisikaan.

Löydät joulukalenterin täältä!

käsistä tehty sydän