Mieheltä miehelle

Seurakunnassa toimii säännöllisesti kokoontuvia miesten ryhmiä. Näiden ryhmien aikatulut ja kokoontumispaikat löydät tältä sivulta. Yksittäiset tapahtumat, retket ja leirit löytyvät tapahtumakalenterista.

Miesten saunailta

Kerran kuukaudessa  torstaisin klo 18 Kuntoutumiskeskus Apilassa, os. Reumantie 6 Kangasala. Syödään, saunotaan ja jutellaan tärkeistä asioista miehisesti. Mukana vierailevia alustajia.

Itä-Kangasalan miestenillat

Kerran kuukaudessa tiistaisin klo 18 Kuhmalahdella Pentosalissa tai Jussin kodalla, os. Pohjantie 507. Jutustelua ja yhdessäoloa, joskus myös saunomista savusaunassa.

Miesten raamis

Tiistaisin klo 18 Huutijärven seurakuntakodilla. Juha Säämäen luotsaama raamattupiiri on työikäisten miesten keskusteleva ryhmä, johon uudet osallistujat ovat tervetulleita. Ilmoittautumista ei tarvita. Raamis kokoontui aikaisemmin Tapulintuvalla.

koivuja