Kangasalan Majatalo

Kangasalan seurakunnan Majatalo-illat täyttävät Kangasalan kirkon kerran kuussa sunnuntaisin kello 18. Iltojen teemana on yhdessäolo, musiikki, rukous ja Raamatun sana. Illoissa tarjoillaan iltatee. Illat juontaa gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Lapsille on oma Lasten majatalo Perhetalossa, os. Tapulintie 2. Lastenhoitoa ja lasten omaa ohjelmaa. Hoitoon voi jättää yli 3-vuotiaan.

Majatalo-illat keväällä 2020

Kangasalan kirkossa, os. Ainontie 1, sunnuntaisin kerran kuussa kello 18.

• 12.1. 'Anteeksi kuinka?'

Musiikkivieraaksi saapuu Peter Joukainen Trio eli Peter ja Laura Joukainen sekä Mikko Huuhtanen. Anteeksi pyytämisen sekä anteeksi antamisen teemoihin ja anteeksiannon prosessin ymmärtämiseen meitä johdattaa Minna Ylinen.

• 9.2. Viisi tiukkaa kysymystä Jumalasta

Puhuja: Arto Hukari
Musiikkivieras: Sami Asp

• 1.3. Pahin ja paras suku

Puhuja: Heli Karhumäki puhuu aiheesta ”Painaako suvun reppu, olisiko aika keventää?”
Musiikkivieras: Johanna Särkkälä

• 19.4. Todellako Ylösnoussut?

Puhuja: Eero Junkkaala ”Ylösnousemus – totta vai tarua?
Musiikkivieras: Ruuttunen, Lewis & Koskinen

Majatalot suorana lähetyksenä

kangasalanseurakunta.fi/kotikirkkokanava

Taltioinnit

youtube.com/user/kangasalanseurakunta

Majatalon Takahuone

Avoin keskustelupiiri Majatalon jälkeen seuraavan viikon keskiviikkona kello 18.30-20. Teekupposen ja nyyttikestien äärellä juttelua menneen Majatalon aiheesta. Illan aikana myös luetaan Raamattua, rukoillaan ja lauletaan yhdessä.

Lisätietoja Facebookissa Majatalon Takahuone sekä aluevastaava.kirkonkyla@gmail.com.

Tervetuloa mukaan!

Pekka Simojoki, Riikka Hämäläinen ja Päivi Mansikka-aho.
Staff-kuoro johtajanaan Jukka Heroja.