Kangasalan Majatalo

Majatalo-ilta on vapaamuotoisen kotoisa ilta musiikin, elämänläheisten teemojen, iltateen ja rukouksen merkeissä.

Loistavat musiikkivieraat ja kiinnostavat puheenvuorot tähdittävät jokaista iltaa. Yhteislaulut johtaa Staff-kuoro ja house band Jukka Herojan johdolla. Illat juontaa gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Majatalo-illat keväällä 2022 - huom, keväälle tiedossa esiintyjämuutoksia - seuraa ilmoitteluamme.

23.1. Yhteyden Majatalo, PERUTTU!

Puheenvuorossa sosiaalipsykologi Saara Kinnunen.
"Yhteyden kaipuu on ihmisen ensimmäinen ja syvin kaipuu ja yksinäisyys on yksi aikamme kipeimmistä tunteista. Mistä löytyy majatalo, jossa voi kokea yhteyttä? Mistä löytyy hyväksyvä katse ja kuuleva korva? Nekin riittäisivät."
www.saarakinnunen.fi

Musiikkivieraana Päivi Heikura-Gullsten yhtyeineen.
Päivi voitti Kangasalan seurakunnan järjestämän yhteislaulujen sävellyskilpailun 2017 kappaleellaan "Arvaamaton tie".

Tsekkaa Päivin Youtube-kanava!

20.2. Tosi kallis Majatalo

Suoraa puhetta rahasta.
Puheenvuorossa Henri Lehtola, Kangasalan seurakunnan talouspäällikkö

Musiikkivieraana huikean monipuolinen muusikko Olli Helenius.

Majatalo järjestetään lähitoteutuksena. Vahvan maskisuosituksen takia Majatalon kävijöille tuttu iltatee jää pois.

13.3. Majataloilta - Tervetuloa paikan päälle kirkkoon!

Illan teema on muuttunut esiintyjävaihdoksen vuoksi. Aiheena on kiitollisuus ja sen vaikeus.

Musiikkivieraana jazz-legenda, saksofonisti-huilisti Junnu AaltonenLinkki avautuu uudessa välilehdessä ja Johanna Särkkälä. Puheenvuorossa Pälkäneen kirkkoherra Jari Kemppainen.

18.4. Ylösnousemuksen Majatalo

Tervetuloa Majataloon toisen pääsiäispäivän iltana, poikkeuksellisesti maanantaina!

Puheenvuorossa antropologi ja kulttuurihistorioitsija Juha Hiltunen. Hiltunen on perehtynyt historiallisiin väärennöksiin ja pitänyt esitelmiä muun muassa Skepsis-yhdistyksessä. Ylösnousemuksen Majatalossa Hiltunen avaa näkemyksiään kiistellystä Torinon käärinliinasta.

Musiikkivieraana Jippu.

Lasten oma Majatalo

Lasten Majatalo on samaan aikaan Majatalo-illan kanssa Perhetalolla (Tapulintie 2). Lasten Majatalossa seurakunnan lastenohjaajat ja isoset kertovat Majatalon teemoista lapsille sopivalla tavalla - leikein, lauluin ja askarteluin. Lasten Majatalossa saa pientä iltapalaa.

Lasten Majatalo on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista. Toiminta on suunnattu alle kouluikäisille. Hoitoon voi jättää lapsen, joka on tottunut olemaan hoidossa. Vanhemmat sitoutuvat olemaan puhelimella tavoitettavissa koko Majatalon ajan.

Majataloilta Kangasalan kirkossa, vihreillä valoilla valaistu alttari.
Staff-kuorolaisia ja Jukka Heroja Kangasalan kirkossa.
Majataloiltojen yhteislaulut johtaa Staff-kuoro Jukka Herojan johdolla.