Kangasalan Majatalo

Kangasalan seurakunnan Majatalo-illat täyttävät Kangasalan kirkon kerran kuussa sunnuntaisin kello 18. Iltojen teemana on yhdessäolo, musiikki, rukous ja Raamatun sana. Illat juontaa gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Lapsille on oma Lasten majatalo Perhetalossa (os. Tapulintie 2). Lasten majatalo on tarkoitettu yli 3-vuotiaille lapsille. Tarjolla on iltapalaa.

Majatalo-illat keväällä 2021:

24.1. Siivet kantaa

Musa: Nina Åström
Puhe: Janne Ropponen, MAF
Kolehti: MAF - lähetyslentäjille

Raadollisen rehellinen

Musa: Samu Saarinen
Puhuja: Johanna Sandberg
Kolehti: Hengen Uudistus kirkossamme

Marianpäivä

Musa: Pekka Tapani (Pekka Sormunen)
Puhe: Ulla ”Ressu” Saunaluoma, KRS
Kolehti: KRS

(Tallenne tulee katsottavaksi 28.3. klo 18 Kotikirkkokanavalle ja YouTube-kanavalle)

Valoa ja varjoja

Puhuja: Late Johansson
Musa: Kotiinpalaajat
Kolehti: Vankilatyölle

(Tallenne tulee katsottavaksi Kotikirkkokanavalle ja YouTube-kanavalle)

Normaalitilanteessa Majatalot suorana lähetyksenä

Kun pandemia ei rajoita meitä, Majataloiltaa voi seurata suorana seurakunnan Kotikirkkokanavalla tai Youtube-sivullaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Myös liveilloista jää tallenne myöhemmin katsottavaksi.

Majatalon Takahuone tauolla toistaiseksi

Avoin keskustelupiiri Majatalon jälkeen seuraavan viikon torstaina kello 18.30-20 osoitteessa Huhmarintie 36. Teekupposen ja nyyttikestien äärellä juttelua menneen Majatalon aiheesta. Illan aikana myös luetaan Raamattua, rukoillaan ja lauletaan yhdessä.

Lisätietoja Facebookissa Majatalon Takahuone sekä aluevastaava.kirkonkyla@gmail.com.

Takahuone on tauolla vallitsevan koronapandemian johdosta.

Pekka Simojoki, Riikka Mattila ja Päivi Mansikka-aho Majataloillassa Kangasalan kirkossa.
Staff-kuoro laulaa Kangasalan kirkossa.
Staff-kuoro johtajanaan Jukka Heroja.