Kangasalan Majatalo

Kangasalan seurakunnan Majatalo-illat täyttävät Kangasalan kirkon kerran kuussa sunnuntaisin kello 18. Iltojen teemana on yhdessäolo, musiikki, rukous ja Raamatun sana. Illoissa tarjoillaan iltatee. Illat juontaa gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Lapsille on oma Lasten majatalo Perhetalossa, os. Tapulintie 2. Lastenhoitoa ja lasten omaa ohjelmaa. Hoitoon voi jättää yli 3-vuotiaan.

Majatalo-illat keväällä 2019

Kangasalan kirkossa, os. Ainontie 1, sunnuntaisin kerran kuussa kello 18.

13.1.2019 Kohti unelmia!

Puhujana Mika Poutala ja musiikkivieraana Juhani Tikkanen.

Vuoden ensimmäisessä Majatalossa kuljetaan kohti unelmia. Oman tarinansa illassa kertoo pikaluistelija Mika Poutala. Musiikkivieraaksi saapuu nuori muusikko, laulaja ja lauluntekijä Juhani Tikkanen. Iltaa isännöi Pekka Simojoki, Riikka-pappi, Majatalon oma Staff-bändi ja -kuoro, rukouspalvelijat sekä vieraanvarainen teetiimi. Lapsille on Perhetalossa oma Lasten Majatalo.

10.2.2019 Kestääkö rakkaus?

Ystävänpäivä lähestyy ja Majatalossa pohditaan, kestääkö rakkaus. Musiikkivieraana Kristiina Brask.

Asiantuntijahaastattelussa on Kangasalan uusi perheterapeutti Arja Seppänen ja illan aikana kuullaan myös seurakuntalaisten tarinoita. Musiikkivieraaksi saapuu aikanaan Idols-laulukilpailusta tunnetuksi tullut muusikko Kristiina Brask.

10.3.2019 Sä selviät siitä!

Jokainen kohtaa elämässään vaiheita, kun tarvitaan aivan erityisiä voimavaroja.

Puhumassa ihmissuhdetyön asiantuntija Päivi Niemi, ja oman selviytymistarinansa kertomassa kangasalalainen Iina Keskinen. Musiikkivieraana laulaja, laulunkirjoittaja ja esiintyjä Heidi Simelius. Iltaa isännöi Pekka Simojoki, Riikka-pappi sekä Staff-bändi ja -kuoro. Majatalon väen ottaa ovella vastaan vieraanvarainen teetiimi, ja jokaista esirukousta kaipaavaa palvelee sydämellinen rukoustiimi. Lapsille Perhetalossa Tapulinmäellä Lasten Majatalo.

7.4.2019 Kuuleeko kukaan?

Puhumassa Matti Mäkinen, ja musiikkivieraana Heavenly Swing -orkesteri.

Rukous on monelle hyödyntämätön arjen voimavara. Aiheeseen johdattaa kangasalalainen Matti Mäkinen. Heavenly Swing -orkesteri tuo iltaan laadukasta swengiä. Majatalon väkeä palvelee myös Staff-bändi ja -kuoro, rukouspalvelu ja teetiimi. Lapsille Lasten majatalo Perhetalossa, os. Tapulintie 2.

Majatalot suorana lähetyksenä

kangasalanseurakunta.fi/kotikirkkokanava

Taltioinnit

youtube.com/user/kangasalanseurakunta

Majatalon Takahuone

Avoin keskustelupiiri Majtalon jälkeen seuraavan viikon keskiviikkona kello 18.30-20. Teekupposen ja nyyttikestien äärellä juttelua menneen Majatalon aiheesta. Illan aikana myös luetaan Raamattua, rukoillaan ja lauletaan yhdessä.

Lisätietoja Facebookissa Majatalon Takahuone sekä aluevastaava.kirkonkyla@gmail.com.

Tervetuloa mukaan!

Pekka Simojoki, Riikka Hämäläinen ja Päivi Mansikka-aho.
Staff-kuoro johtajanaan Jukka Heroja.