Virsipiknik kaupungintalon takana

la 27.7. klo 18.00
Piirroskuva piknikeväistä

Muu tila

Lämpimästi tervetuloa laulamaan yhdessä virsiä Kangasalan kaupungintalon takana sijaitsevaan puistoon. Virsipiknik järjestetään yhteistyössä Kangasalan kaupunkiyhdistyksen kanssa. Kanttori pitää huolen virsien laulatuksesta ja toteuttaa yleisön virsitoiveita!

Joskus tekee mieli veisata oikein sydämensä kyllyydestä. Kangasalan kaupunkiyhdistys ry järjestää yhdessä Kangasalan seurakunnan kanssa Virsipiknikin kaupungintalon takana olevassa puistossa lauantaina 27.7.2024 kello 18.

Tarkoituksena on tuoda samalla esiin monilta kangasalalaisilta piiloon jäänyt viehättävä pieni puistoalue aivan kaupungin keskustassa. Mikäs sen mukavampaa kuin kokoontua hetkeksi kesäisenä lauantai-iltana piknikille puistoon ja veisata tunnin verran tuttuja ja uusia virsiä. Tai vain kuunnella muiden veisaamista. Sekin tekee sielulle hyvää.

Ajatuksena on, että paikalle voi tulla kuka tahansa oman vilttinsä tai tuolinsa ja piknik-korinsa kanssa. Jos eväät unohtuivat kotiin, ne voi kipaista hakemaan kaupasta, sillä kaupunkiyhdistyksen jäsen K-Supermarket Kangasala on mukana tapahtumassa myymällä Virsipiknik-eväsämpäreitä.

Lisätiedot: johtava kanttori Jukka Heroja 040 309 8090, jukka.heroja@evl.fi
  • Musiikki Musiikki

Linkki avautuu uudessa välilehdessä