Pyysalon Juhannusjuhlat

Pyysalon juhannuskuva

Leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalo

Tervetuloa viettämään yhteistä juhannusjuhlaa Pyysaloon juhannusaattona 21.6. klo 15-20! Juhlassa pääsee uimaan ja saunomaan, laulamaan, harjoittelemaan kädentaitoja, pomppimaan pomppulinnassa, pelailemaan sekä paistamaan makkaraa. Tarjolla on myös pullakahvit. Klo 18 järjestetään kansanlaulumessu, ja klo 19 sytytetään juhannuskokko sään ja metsäpalovaroitusten salliessa.Tapahtuma-alue on päihteetön.

Seurakunta järjestää yhteiskuljetuksen Kangasalta Pyysaloon ja takaisin. Bussin aikataulu on seuraava: klo 14 Vatiala Nattarin pysäkki, klo 14.05 Suoraman pysäkki, klo 14.15 kirkon pysäkki. Matkalta voidaan tarvittaessa poimia tulijoita kyytiin myös muilta pysäkeiltä. Paluukuljetus lähtee Pyysalosta klo 20. Kyytiin tulee ilmoittautua ennakkoon. Ilmoittautumislomakkeen kuljetukseen löydät sivun alareunasta (itse juhannusjuhlaan ei siis tarvitse ilmoittautua etukäteen, ainoastaan kuljetukseen). Jos et voi ilmoittautua netissä, ota yhteyttä seurakuntatoimistoon p.040 3098000 (huom. tähän numeroon ei voi lähettää tekstiviestiä).

Tapahtuma-alue on päihteetön. Vieraiden on syytä huomioida, että seurakunta ei järjestä uimavalvontaa. Vieraat ovat tapahtumassa omalla vastuullaan ja lapset huoltajiensa valvonnassa.
  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Nuorille Nuorille

Ilmoittaudu bussikuljetukseen Linkki avautuu uudessa välilehdessä