TÄYNNÄ! Hääyö Kangasalan kirkossa

Hääyö

Kangasalan kirkko

Vaivattomasti naimisiin hääyössä!
Tarjoamme mahdollisuuden avioitua ilman suuria valmisteluita.
Voitte myös hakea siunauksen liitollenne, joka on solmittu siviilimenoin jo aiemmin.
Kukin pari saa oman juhlansa: yhtä aikaa ei ole vihittävänä muita pareja.
Vihittäväksi voi tulla vaikka vaan kahdestaan, sillä seurakunta huolehtii todistajista. Toki suurta hetkeä saa tulla juhlimaan isokin porukka!

Varaa aikasi viimeistään 15.1.2024 seurakuntatoimistosta joko soittamalla p. 040 309 8000 tai sähköpostitse kangasalan.seurakunta@evl.fi.
Vihkimiset alkaen klo 18 puolen tunnin välein.

Lisää tietoa hääyöstä: 040 309 8113 minna.kyrkko@evl.fi

Vihkimistä varten mukaan tarvitaan:
- tuleva puoliso ja sormus/sormukset
- avioliiton esteettömyystodistus
- molempien henkilöllisyystodistukset
- vihkiraamatun saat kotiseurakunnasta

Mitä pitää tehdä ennen vihkipäivää?
Lakisääteinen avioliiton esteiden tutkinta on tehtävä viimeistään seitsemän vuorokautta ennen vihkimistä. Avioliiton esteettömyystodistus tilataan osoitteessa esteidentutkinta.fi, asioimalla kotiseurakunnassa, seurakunnan aluekeskusrekisterissä tai maistraatissa.

Todistus esteidentutkinnasta lähetetään kotiosoitteeseen postitse tai sähköpostitse, ja se on voimassa neljä kuukautta.