Urheilun Majataloilta

su 15.10. klo 18.00

Kangasalan kirkko

Tuukka Kotti, Susijengi
Stand up -koomikko Mikko Vaismaa
Mukana kangasalalaisia urheiluvaikuttajia
Musiikikssa Pekka Simojoki

Tuukka Antero Kotti on suomalainen koripalloilija, joka on pelannut ammattilaisena Italiassa, Suomessa ja Saksassa. Nykyisin pelipaikoilla 4-5 pelaava Kotti on eniten miesten A-maaotteluita pelannut suomalaiskoripalloilija
Illan isäntä Pekka Simojoki on tällä kertaa luvannut itse tarttua kitaran varteen. Ilmassa on suuren urheilujuhlan tuntua!

Majatalo-ilta on vapaamuotoisen kotoisa ilta musiikin, elämänläheisten teemojen, iltateen ja rukouksen merkeissä. Iltoja järjestetään Kangasalan kirkossa noin kerran kuukaudessa sunnuntaisin klo 18. Tilaisuuden kesto on noin 2 tuntia. Loistavat musiikkivieraat ja kiinnostavat puheenvuorot tähdittävät jokaista iltaa. Yhteislaulut johtaa Staff-kuoro ja house band Jukka Herojan johdolla. Illat juontaa gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Lasten oma Majatalo
Lasten Majatalo on samaan aikaan Majataloillan kanssa Perhetalolla (Tapulintie 2). Lasten Majatalossa seurakunnan lastenohjaajat ja isoset kertovat Majatalon teemoista lapsille sopivalla tavalla - leikein, lauluin ja askarteluin. Lasten Majatalo on suunnattu 0-6 vuotiaille ja 1-3 luokkalaisille koululaisille. Ohjelma aloitetaan yhdessä, mutta illan mittaan jakaannuttaan omiin puuhiin. Lasten Majatalossa saa pientä iltapalaa.

Hoitoon voi jättää lapsen, joka on tottunut olemaan hoidossa. Vanhemmat sitoutuvat olemaan puhelimella tavoitettavissa koko Majatalon ajan. Lasten Majatalo on maksuton eikä vaadi ilmoittautumista. Tervetuloa!

Lisätietoja:
Seija Lohtander, 040 309 8064, seija.lohtander@evl.fi

Seuraava Majataloilta on 26.11. Laita päivämäärä jo nyt kalenteriisi!
  • Aikuisille Aikuisille
  • Musiikki Musiikki
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä