Joulu yhdessä - yhteisöllinen jouluaatto

Tumma tausta ja kaupungin silhuetti
Kirkonkylän seurakuntakoti

Joulu yhdessä! Jos tahdot viettää jouluruuan, hyvän seuran ja musiikin äärellä joulua Tapulinmäellä, tervetuloa!

Ajateltiin tänä vuonna kokeilla toisenlaista jouluaaton viettoa. Tarjolla on hyvää ruokaa, jouluista musiikkia, hengailua ja uusiin ihmisiin tutustumista. Ketä ajateltiin pyytää? Kaikkia niitä, joita kiinnostaa viettää vaihtoehtoista, rentoa ja yhteisöllistä joulua yhden illan ajan. Jouluaattoiltamme on päihteetön, olethan sinäkin?

Jos haluat tulla mukaan porukkaan, ilmoittaudu 16.12. mennessä joko emmi.korpi@evl.fi tai ira.sirkia@evl.fi
Tuo halutessasi mukanasi n. 10 € arvoinen joululahja, joka sopii sukupuoleen katsomatta.

Ilta on mahdollista aloittaa sanajumalanpalveluksella Kangasalan kirkossa klo 17.