Adventus Domini - Joulun Majatalo

su 5.12. klo 18.00 – 20.00
Majataloillan mainoskuva, jossa joulukuusen oksaa ja joulupallo

Kangasalan kirkko

Tule virittäytymään joulun tunnelmaan!
Musiikkivieraana Jukka Salminen, puheenvuorossa Erkki Jokinen

HUOM!
Majatalo-ilta järjestetään lähitoteutuksena, voimassa olevia koronaohjeita noudattaen. Tulethan vain terveenä, huolehdi käsihygieniasta, kunnioita turvavälejä ja käytä kasvomaskia, mikäli se on sinulle mahdollista. Majataloiltaan osallistuvilta ei kysytä koronapassia. Maskien käytön helpottamiseksi iltatee jää valitettavasti tällä kertaa väliin.

Majataloilta on vapaamuotoisen kotoisa ilta musiikin ja elämänläheisten teemojen äärellä. Illat juontaa gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Jukka Salmisen joululevy julkaistiin keskellä koronapandemiaa. Iloksemme pääsemme juhlimaan julkaisua nyt! Adventus Domini-bändissä ovat mukana mm. kangasalalaisen gospelmuusikot Jussi ja Minna Pyysalo sekä sellossa Jukka Heroja.
Joulusaarnassa nähdään kirjailija Erkki Jokisen upeita luontokuvia.

Lasten Majatalo on samaan aikaan Perhetalolla, Tapulintie 2. Lasten Majatalossa seurakunnan ammattilaiset lastenohjaajat ja isoset kertovat Majatalon teemoista lapsille sopivalla tavalla - leikein, lauluin ja askarteluin. Lasten Majatalossa saa pientä iltapalaa. Lasten Majatalo on maksuton, ei vaadi ilmoittautumista ja on suunnattu alle kouluikäisille. Hoitoon voi jättää lapsen, joka on tottunut olemaan hoidossa. Vanhemmat sitoutuvat olemaan puhelimella tavoitettavissa koko Majatalon ajan.

Seuraa Majataloiltaa verkossa >>