Rohkeuden Majatalo

su 17.10. kello 18.00 - 20.00
Kangasalan kirkko

Musiikkivieraana Nina Åström, puheenvuorossa lähetyslentäjä Janne Ropponen ja juontajana gospel-muusikko Pekka Simojoki.

Majataloilta on vapaamuotoisen kotoisa ilta musiikin, elämänläheisten teemojen, iltateen ja rukouksen merkeissä. Loistavat musiikkivieraat ja kiinnostavat puheenvuorot tähdittävät jokaista iltaa. Yhteislaulut johtaa Staff-kuoro ja house band Jukka Herojan johdolla. Illat juontaa gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Lasten Majatalo on samaan aikaan Perhetalolla, Tapulintie 2. Lasten Majatalossa seurakunnan ammattilaiset lastenohjaajat ja isoset kertovat Majatalon teemoista lapsille sopivalla tavalla - leikein, lauluin ja askarteluin. Lasten Majatalossa saa pientä iltapalaa. Lasten Majatalo on maksuton, ei vaadi ilmoittautumista ja on suunnattu alle kouluikäisille. Hoitoon voi jättää lapsen, joka on tottunut olemaan hoidossa. Vanhemmat sitoutuvat olemaan puhelimella tavoitettavissa koko Majatalon ajan.

Osallistu Majatalo-iltaan Kotikirkkokanavalla >>