Ilon Majatalo

su 19.9. kello 18.00 - 20.00
Kangasalan kirkko

Ilon aika - taas saadaan kokoontua kirkkoon! Musiikkivieraana Pentti Hietanen, puheenvuoro Matti Mäkinen, juontajana Pekka Simojoki.

Kauden ensimmäisessä Majatalossa on Kangasalan omat pojat lauteilla. Tenori Pentti Hietanen ei paljoa esittelyjä kaipaa. Kun Mäkisen Matti innostaa, on hankala pitkästyä. Matin puheista löytyy makupaloja täältä: https://www.youtube.com/c/TAIVASTUUBI

Majataloilta on vapaamuotoisen kotoisa ilta musiikin, elämänläheisten teemojen, iltateen ja rukouksen merkeissä. Loistavat musiikkivieraat ja kiinnostavat puheenvuorot tähdittävät jokaista iltaa. Yhteislaulut johtaa Majatalon house band ja Staff-kuoro Jukka Herojan johdolla. Illat juontaa gospelmuusikko Pekka Simojoki.

Lasten Majatalo on samaan aikaan Perhetalolla, Tapulintie 2. Lasten Majatalossa seurakunnan lastenohjaajat ja isoset kertovat Majatalon teemoista lapsille sopivalla tavalla - leikein, lauluin ja askarteluin. Lasten Majatalossa saa pientä iltapalaa. Lasten Majatalo on maksuton, ei vaadi ilmoittautumista ja on suunnattu alle kouluikäisille. Hoitoon voi jättää lapsen, joka on tottunut olemaan hoidossa. Vanhemmat sitoutuvat olemaan puhelimella tavoitettavissa koko Majatalon ajan.

Majatalo suorana Kotikirkkokanavalla >>