Muuttokirppis Yhteisvastuun hyväksi

ma 14.6. kello 16.30 - 18.00
Vatialan seurakuntakoti

Vatialan seurakuntakodin muuttomyynti. Myynnissä on kaikkea pienistä kalusteista keittiötarvikkeisiin uloskantohinnoin!

Tuotto käytetään yhteisvastuun hyväksi. Tänä vuonna yhteisvastuun teemana on vanhuus ja köyhyys. Myynnissä on myös yhteisvastuun omia tuotteita.

Nappaa srkn Polaroidilla itsestäsi kuva "vanhassa Vatialassa" muistoksi! Voit halutessasi ottaa toisenkin kuvan itsestäsi ja lahjoittaa sen seurakunnalle. Lahjoitetuista kuvista kootaan pieni näyttely uusien toimitilojen avajaisiin.

Kirppis on avoinna
la 12.6. klo 10-12.30,
ma 14.6. klo 16.30-18 ja
ti 15.6. klo 16.30-18.
Kirppiksellä käy vain käteinen.

Sisätiloissa pyydämme noudattamaan yleisiä ohjeita hyvästä hygieniasta, riittävistä turvaväleistä ja kasvomaskien käytöstä.

Vatialan srk-koti on myyty ja Kangasalan seurakunnan toiminta osoitteessa Holvastintie 6 päättyy kesäkuun loppuun. Uusien tilojen avajaisia vietetään la 11.9. osoitteessa Vatialantie 1.