Messu Kangasalan kirkossa

su 9.5. kello 10.00 - 11.00
 Verkossa

Epidemiatilanteesta johtuen messu toimitetaan ilman paikalla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukseen on mahdollista osallistua Kangasalan seurakunnan Kotikirkkokanavalla ja YouTube-kanavalla.

Messun jälkeen on mahdollisuus osallistua ehtoolliselle kirkossa klo 11.15 - 12.00. Kirkko on auki klo 13 saakka henkilökohtaista hiljentymistä tai papin tapaamista varten. Kirkkosalissa voi olla kerrallaan korkeintaan 10 henkilöä yleisiä hygieniaohjeita ja turvavälejä noudattaen

Liturgi: Timo Kumpunen, Kanttori: Jukka Heroja, Kolehti: Kristillisen spirituaaliteetin vaalimiseen muun muassa kouluttamalla retriittiohjaajia ja tukemalla hengellistä ohjausta yhteistyössä seurakuntien, hiippakuntien ja kirkollisten kouluttajien kanssa. Hiljaisuuden Ystävät ry.

Osallistu messuun Kotikirkkokanavalla >>