Perhemessu Kangasalan kirkossa

su 14.3. kello 10.00 - 12.00
 Verkossa

4.paastonajan sunnuntai -"Elämän leipä".
Liturgi: Markku Viitala, Saarnaaja: Anu Kamppari, Kanttori: Tarja Sillanpää.
Jumalanpalveluksen jälkeen on mahdollisuus osallistua ehtoolliseen kirkossa klo 11.15 - 12.00 siten, että kirkossa on kerralla korkeintaan 6 henkilöä. Kirkko on avoinna hiljentymistä ja papin tapaamista varten klo 13 asti.

Liturgi: Markku Viitala, Saarnaaja: Anu Kamppari, Kanttori: Janne Kyrönlahti, Muuta tietoa 1: Epidemiatilanteesta johtuen messu toimitetaan ilman paikalla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukseen on mahdollista osallistua Kangasalan seurakunnan Kotikirkkokanavalla ja YouTube-kanavalla.

Osallistu messuun Kotikirkkokanavalla!

Kuhmalahden kulmat, Sahalahden seutu