Messu Kangasalan kirkossa

su 7.3. kello 10.00 - 12.30
 Verkossa

Kangasalan kirkon messuun voi osallistua Kotikirkkokanavan kautta. Messun jälkeen ehtoollista jaetaan kirkossa klo 11.15 - 12.00. Kirkko on auki hiljentymistä varten klo 13 saakka.

Liturgi: Seppo Jarva, Saarnaaja: Frans Kinnunen, Kanttori: Jukka Heroja, Kolehti: Satelliittitelevisiotyön tukemiseen Lähi-idässä ja Pohjois-Afrikassa Medialähetys Sanansaattajien kautta., Muuta tietoa 1: Epidemiatilanteesta johtuen messu toimitetaan ilman paikalla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukseen on mahdollista osallistua Kangasalan seurakunnan Kotikirkkokanavalla ja YouTube-kanavalla.
Jumalanpalveluksen jälkeen on mahdollisuus osallistua ehtoolliseen kirkossa klo 11.15 - 12.00 siten, että kirkossa on kerralla korkeintaan 10 henkilöä. Kirkko on avoinna hiljentymistä ja papin tapaamista varten klo 13 asti.

Osallistu messuun Kotikirkkokanavalla!