Messu Kangasalan kirkossa - suoratoistona Kotikirkkokanavalla

su 21.2. kello 10.00 - 11.00

"Jeesus, kiusausten voittaja". Heikki Repo, Janne Kyrönlahti.

Jumalanpalveluksen jälkeen on mahdollisuus osallistua ehtoolliseen kirkossa klo 11.15 - 12.00 siten, että kirkossa on kerralla korkeintaan 10 henkilöä. Kirkko on avoinna hiljentymistä ja papin tapaamista varten klo 13 asti.

Liturgi: Heikki Repo, Kanttori: Janne Kyrönlahti, Kolehti: Maahanmuuttajatyöhön ulkomailla. Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry,, Muuta tietoa 1: Epidemiatilanteesta johtuen messu toimitetaan ilman paikalla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukseen on mahdollista osallistua Kangasalan seurakunnan kotikirkkokanavalla ja YouTube-kanavalla.

Osallistu messuun Kotikirkkokanavalla!