Messu Kangasalan kirkossa - suoratoistona Kotikirkkokanavalla

su 17.1. kello 10.00 - su 17.1. kello 12.30
Kangasalan kirkko

2.sunnuntai loppiaisesta- "Jeesus ilmaisee jumalallisen voimansa". Heidi Pitkänen, Jukka Heroja.

Liturgi: Heidi Pitkänen, Kanttori: Jukka Heroja, Kolehti: Raamattujen ja Uusien testamenttien painattamiseksi ja jakamiseksi koululaisille ja sotilaille sekä hotelleihin, vankiloihin, hoivakoteihin ja sairaaloihin Suomessa ja Nepalissa. Suomen Gideonit Gideoniterna i Finland ry.

Epidemiatilanteesta johtuen messu toimitetaan ilman paikalla olevaa seurakuntaa. Jumalanpalvelukseen on mahdollista osallistua Kangasalan seurakunnan Kotikirkkokanavalla sekä YouTube-kanavalla.

Jumalanpalveluksen jälkeen on mahdollisuus osallistua ehtoolliseen kirkossa klo 11.15 - 12.00 siten, että kirkossa on kerralla korkeintaan 10 henkilöä.

Osallistu messuun Kotikirkkokanavalla!

Kuhmalahden kulmat, Sahalahden seutu