Majataloilta: "Voittajana maalissa"

Kangasalan kirkko

Kolme olympiakultaa voittanut hiihtäjä Samppa Lajunen saapuu vieraaksemme Kangasalan kirkkoon. Musiikkivieraaksi saamme rouhean ja elämänmakuisen country-henkisen trion: Ruuttunen, Lewis & Koskinen. Koet sitten olevasi matkalla tai maalissa, voittaja tai häviäjä - tervetuloa mukaan!

Majataloilta on vapaamuotoisen kotoisa ilta musiikin, puheen, kohtaamisen ja rukouksen merkeissä. Yhteislaulut johtaa Staff-bändi ja -kuoro Jukka Herojan johdolla. Juontajina gospelmuusikko Pekka Simojoki ja citypappi Riikka Mattila. Tarjolla on myös iltateetä. Lasten Majatalo on Perhetalolla, josta lapset voi noutaa tilaisuuden päätyttyä klo 20.

Saavu paikalle vain terveenä, huolehdi käsihygieniasta, pidä turvavälejä ja vältä muodostamasta ruuhkia käytäville.
Suosittelemme kasvomaskien käyttöä tilaisuudessa yli 15-vuotiaille.

Tilaisuudessa on mahdollisuus jättää rukouspyyntölappu. Rukouspyyntösi voit kirjoittaa jo kotona ennen tilaisuutta mille tahansa pienelle lapulle. Aiheet suljetaan tilaisuudessa yhteiseen rukoukseen, ja rukoilijamme rukoilevat jätettyjen aiheiden puolesta yksityiskohtaisesti rukouspiirissä.