Majataloilta "Onko se totta?"

Kangasalan kirkko

Puhujavieraana Eero Junkkaala. Musiikkivieraana Voice of Finlandista tunnettu Roberto Brandaõ.

Vapaamuotoisen kotoisa ilta musiikin, sanan, kohtaamisen ja rukouksen merkeissä. Musiikista vastaavat illan musiikkivieras sekä Staff-bändi ja -kuoro Jukka Herojan johdolla. Juontajina Pekka Simojoki ja Riikka Hämäläinen.

Vallitsevasta koronatilanteesta johtuen kirkon henkilömäärää on rajattu 200 henkilöön. Osa istumapaikoista on pois käytöstä. Rukouspalvelua ei järjestetä tavanomaiseen tapaan. Voit kuitenkin jättää rukouspyynnön tilaisuuden aikana. Myöskään teetarjoilua ei toistaiseksi ole tarjolla. Tulethan kirkkoon vain terveenä ja huolehdit riittävistä turvaväleistä sekä hyvästä käsihygieniasta. Jokaisen terveys on meille tärkeä!

Lasten Majatalo on Perhetalolla, josta lapset voi noutaa tilaisuuden päätyttyä klo 20. Lasten majatalossa tarjotaan pieni iltapala.

Seuraa Majataloiltaa verkossa