Selitetty messu

Kangasalan kirkko

Tuntuuko jumalanpalvelus liian korkealentoiselta ja vaikealta? Tervetuloa Kangasalan kirkkoon "juonnettuun" jumalanpalvelukseen! Tänä pyhänä messun rikas perinne selitetään auki samalla kun tilaisuutta vietetään. Tarjolla on oivalluksia vakiokävijöille ja ymmärrettävyyttä ensikertalaisille.

- Miksi toimittajat korostavat omaa paremmuuttaan pukeutumalla valkoisiin vaatteisiin?
- Mitä se oikeasti tarkoittaa, että ollaan koolla Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimessä?
- Miksi "Herra armahda" lauletaan sen jälkeen, kun synnit on jo saatu anteeksi?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on vastauksia tarjolla selitetyssä messussa. Vanhat liturgiset tavat sisältävät tiivistetysti suuria rikkauksia, joita on tarpeen aika ajoin selittää. Nyt kannattaa tulla mukaan ja kutsua ystäviäkin.

Messussa palvelevat pastorit Marko Sagulin ja Petra Harju sekä kanttori Janne Kyrönlahti.

Kolehti kerätään lasten, nuorten ja aikuisten Raamatun tuntemuksen, lukemisen ja opetuksen edistämiseen raamatunluku-materiaalien sekä muun raamattutyön kautta. Raamatunlukijain Liitto ry

Messu striimataan katsottavaksi Kangasalan seurakunnan Kotikirkkokanavalla. Linkki jumalanpalvelukseen löytyy seurakunnan verkkosivuilta.

Kuhmalahden kulmat, Sahalahden seutu