Messu Kuhmalahden kirkossa

Kuhmalahden kirkko

Apostolien päivä - "Herran palveluksessa".

Liturgi: Markku Viitala, Kanttori: Janne Kyrönlahti, Kolehti: Raamatunkäännöstyöhön kuuden kieliryhmän parissa Afrikassa ja Aasiassa Suomen Evankelisluterilainen Kansanlähetys ry:n kautta., Muuta tietoa 1: Messu striimataan katsottavaksi Kuhmalahden kappeliseurakunnan Facebook-ryhmässä. Ryhmä on julkisuusasetuksiltaan avoin, joten nettilähetyksen seuraaminen on mahdollista vaikka et olisi ryhmän jäsen.
Messun ehtoollista jaetaan varsinaisen tilaisuuden päättymisen jälkeen kirkossa klo 11.30-13.
Kirkossa noudatetaan yleisiä kokoontumisrajoituksia ja viranomaisohjeistuksia turvaväleistä ja hygieniasta. Kuhmalahden kirkon henkilömäärä voi tällä hetkellä voimassa olevien rajoitusten mukaan olla enimmillään 80 henkilöä.

Kuhmalahden kulmat, Sahalahden seutu