Tulkoon Sinun Valtakuntasi -rukouskampanjan avajaiset

to 21.5. kello 18.00

Valtakunnallisen ja ekumeenisen rukouskampanjan Suomen avajaiset lähetetään suorana Kangasalan kirkosta. Päätteeksi nähdään vielä Häikäisevän kirkas -konserttitaltiointi. Suoraa lähetystä voit seurata Helatorstaina klo 18 ja jälkikäteen taltiointina.

Vuosisatojen ajan kristityt ovat kokoontuneet helatorstain ja helluntain välisenä aikana rukoilemaan Pyhän Hengen saapumista. Tulkoon Sinun Valtakuntasi ammentaa tästä traditiosta. Rukousliike alkoi 2016 Canterburyn arkkipiispan ja Yorkin piispan Englannin kirkolle esittämästä rukouskutsusta. Sen jälkeen rukousliike on kasvanut kansainväliseksi ja ekumeeniseksi kutsuksi rukoukseen.

Suomen avajaisissa yhteiseen rukoukseen liittyy eri kristillisten tahojen edustajia, kuten Tuomas Mäkipää Suomen Anglikaanisesta kirkosta, Heikki Honkamäki Tampereen ortodoksisesta seurakunnasta, Ulla Saunaluoma Kansan Raamattuseurasta, Timo Pöyhönen Hengen uudistuksesta, ja ev. lut. kirkon arkkipiispa Tapio Luoma. Kangasalan seurakunnasta mukana ovat Pekka Simojoki ja Riikka Hämäläinen. Ja tietenkin sinä!

Seuraa suoraa lähetystä Youtubessa