Tosiäijien torstaisähly - PERUTTU

to 16.4. kello 20.00
Suoraman seurakuntakeskus

Huom. Tosiäijien torstaisähly on toistaiseksi peruttu koronavirustilanteen vuoksi. Lue tästä Ville keskisen ajatuksia herättävät terveiset!

Kevät on ollut pysäyttävä. Olemme kohdanneet tilanteen, jossa me saamme huomata, että kaikki asiat eivät ole omassa kädessämme. Perusoikeuksiamme on ihan perustellusti säädelty sekä rajattu. Minun omassa arjessani se tarkoitti paljosta luopumista: harrastukset, vapaaehtoistoiminta ja sosiaaliset kontaktit katosivat viikossa. Tämä hetki on ollut minulle pysäyttävä ja raskas. Harrastukset ja sosiaalinen kanssakäyminen on huoltanut jaksamistani sillä tavoin, että kotona olen jaksanut olla virkeä ja aktiivinen isä. Nyt nuo akkujen latauspisteet ovat suljettuina määräajan. Tätä kuvastaa se, että lähipäivinä tehty kauppareissu läheisen ystävän kanssa on ollut viikon tähtihetkiä. Etätöiden yhdistäminen lastenhoitoon kotona ei ollutkaan ihan helppo paketti, vaikka niin aluksi luulin.

Harrastusten lomassa myös torstain Äijäsählyt loppuivat kuin seinään. Tulisieluiset pelurit saavat nyt odottaa mailojensa kanssa pitkän ajan ennen kuin voimme taas kokoontua pelailemaan Suoraman pyhättöön. Tämä teksti on samalla myös kiitos teille kaikille kanssapelureille, joiden kanssa olemme saaneet viettää mukavia hetkiä torstai-iltaisin. Suulaiden pelien jälkeen olemme aina hiljentyneet sanan ja rukouksen ääreen. Lopuksi vielä rauhoitumme yhdessä saunanlauteilla. Näitä hetkiä jään tämän kevään osalta kaipaamaan - mutta onneksi syksyllä taas jatkamme. Kaiken tämän myllerryksen keskellä saamme kuitenkin muistaa: "On yksi nimi ylitse muiden, yksi nimi muuttamaton, yksi nimi ylitse muiden, vain yksi nimi toivomme on. Tuo nimi josta laulan on Jeesus - nimi kaunein alla auringon." Pysykää veljet terveinä ja tavataan taas syksyllä!

"Minulla on omat suunnitelmani teitä varten, sanoo Herra. Minun ajatukseni ovat rauhan eivätkä tuhon ajatuksia: minä annan teille tulevaisuuden ja toivon."

Ville Keskinen