Jumalanpalvelus Kangasalan kirkosta - Youtubessa

pe 10.4. kello 10.00

Pitkäperjantain sanajumalanpalvelus "Jumalan Karitsa". Voit seurata jumalanpalvelusta Kotikirkkokanavalta / Youtube-kanavaltamme suorana lähetyksenä sekä myöhemmin tallenteena. Kirkko on auki hiljentymistä varten jumalanpalveluksen jälkeen klo 11-13.

Liturgi: Auni Kaipia, Kanttori: Jukka Heroja, Kolehti: Nimikkolähetti Pauli Vanhasen työn tukemiseen Ugandassa ja Keniassa Suomen
Luterilaisen Evankeliumiyhdistyksen kautta.

Jumalanpalvelukset julkisina tapahtumina on keskeytetty toistaiseksi. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus seurata Kangasalan seurakunnan toimittamaa sanajumalanpalvelusta kotisivujemme Kotikirkkokanavan / YouTube-kanavan kautta. Kangasalan kirkko on auki jumalanpalveluksen jälkeen klo 11-13 henkilökohtaista hiljentymistä varten. Paikalla on myös seurakunnan työntekijöitä.

Seuraa jumalanpalvelusta verkossa