PERUTTU Isoäidit

Suoraman seurakuntakeskus

Lue tästä vetäjä Helena Lehtosen mietteitä tilanteesta!

" Vetoomus meille ikäihmisille, ollaan talkoohengessä tässä poikkeustilanteessa osa ratkaisua! Olen nyt huomannut, että laajemminkin on esteenä luopumisen vaikeus omista tärkeistä harrastuksista. Ja etenkin lasten perheiden auttamisesta ja tapaamisesta. On ollut myös itselleni tuskallista.
Kuitenkin, kartetaan pöpöjä, pysytään kotosalla, jaetaan puhelimella iloja ja suruja ja käydään lenkillä.
Uskon että tämä kriisitilanne on harjoitusta pahenevaan ilmastomuutoksen, jossa koko yhteiskunnan on pakko tarkastella arvoja ja rajoittaa elintapoja. Ja myös kehittää uusia tapoja pitää huolta toisistamme.

Lämpimin terveisin Helena-mummi"

Isoäitiyden ilojen ja surujen jakamista. Rukous kantaa - sekä meitä että lapsenlapsia.

Isoäidit ovat avoin porukka, joten olet lämpimästi tervetullut vaikka kävisit vain kerran. Isoäitien porukka jakaa ajatuksiaan enimmäkseen Suoraman takkahuoneella. Voimiensa mukaan tämä porukka auttaa toisiaan välillä myös aivan konkreettisesti. Isoäitien porukasta saattaa myös löytyä kaveri kuukausittain Suoramalla kokoontuvaan Keidasmessuun.

Vetäjänä isoäiti Helena Lehtonen.

Kokoonnumme joka toinen tiistai klo 10.00 - 11.30.
Kevään 2020 kokoontumiset seuraavasti: 7.1., 21.1., 4.2., 18.2., 3.3., 17.3., 31.3., 14.4., 28.4., 12.5. ja 26.5.

Huom! Isoäidit-ryhmä on peruttu toistaiseksi koronavirustilanteen vuoksi.