PERUTTU Veteraanilentopallo

pe 27.3. kello 15.00 - pe 27.3. kello 17.00
Suoraman seurakuntakeskus

Lue tästä vetäjä Tarmo Myllyniemen rohkaisevat terveiset!

Tervehdys kaikille veteraanilentopalloilijoille.

Kevätkausi jäi vähän tyngäksi, sillä olen varma, että tänä keväänä ei enää pelata. Pidetään kuntoa yllä luonnossa kulkien, että olemme syksyllä pelikunnossa. Noudatetaan hallituksen ohjetta ja ollaan karanteenissa, niin voimme välttää koronan. Olen rukoillut Teidän ja perheidenne puolesta, että varjeltuisimme koronalta, rukoile sinäkin! Lukekaa Aamulehdestä nimipäiväsivulta päivän sana, niin henkinenkin puoli saa ruokaa ja voitte lukea raamatusta kohdan laajemminkin.

Lopuksi haluan tuoda kausien aloitus- ja lopetushartauden Teidän kaikkien muistiin. Tämä on mielestäni raamatun tärkein sanoma niin meille kuin kaikille seurakuntalaisille.

Johannes 3:16, 17 Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan Poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo, joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän. Ei Jumala lähettänyt Poikaansa maailmaan sitä tuomitsemaan, vaan pelastamaan sen.

Siunaavin terveisin Tarmo

Ikämiehille. Pallottelua oman kunnon mukaan sekä sauna. Vetäjänä Tarmo Myllyniemi.

Ryhmä on peruttu toistaiseksi koronatilanteen vuoksi.