Sana Sanasta -raamattuluento

Nuorisotila Parkki

Luentosarja pureutuu syvälle Raamatun kiehtovaan maailmaan. Viikoittain toistuva opetuskokonaisuus on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu mahdollisuus opiskella Raamattua perusteellisesti. Tervetuloa tekemään oivalluksia Sanan äärellä!

Raamatun kertomukset ovat täynnä ikuista viisautta. Pastori Marko Sagulinin johdolla tutkitaan kokonaisvaltaisesti Pyhän kirjan ajatonta aarreaittaa. Tekstejä käydään läpi luku luvulta ja jae jakeelta luomiskertomuksesta alkaen.

Luennot ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten mukaan voi tulla yksittäisillä kerroillakin ilman aikaisempaa osallistumista. Tilaisuus kestää tunnin, jolloin illasta on helppo varata aika luentoa varten. Paikkana toimii nuorisotila Parkki. (Puusepäntie 31, S-marketin yläkerta).

Sana Sanasta -raamattuopetuskokonaisuus on Kangasalan seurakunnan ja Kansan Raamattuseuran yhteistyössä toteuttama projekti, joka sisältää kolme osaa:

1. Luentojen pääpaino on tarkassa Raamatun tekstien tutkimisessa ja sanoman ymmärtämisessä.
2. Raamattupiirimateriaali haastaa luennon herättämien oivallusten pohjalta rukoilemaan ja laittamaan opittuja asioita käytäntöön.
3. Nettipapin palsta tarjoaa mahdollisuuden esittää kysymyksiä luentojen, raamattupiirien ja ylipäätään kristillisen uskon ja elämän äärellä heränneistä kysymyksistä.

Luentotallenteet, raamattupiirimateriaalit ja nettipapin palsta löytyvät osoitteesta: www.nettipappi.net

Kuhmalahden kulmat, Sahalahden seutu