Sana Sanasta -raamattuluento

Nuorisotila Parkki

Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa opiskella Raamattua. Lämpimästi tervetuloa!

Raamatun kertomukset ovat täynnä ikuista viisautta. Vanhat mutta ajattomat tekstit heräävät eloon, kun niitä pöyhitään perusteellisesti. Pastori Marko Sagulinin johdolla syvennytään kokonaisvaltaisesti Raamatun kiehtovaan maailmaan. Raamattua käydään läpi luku luvulta ja jae jakeelta luomiskertomuksesta alkaen.

Luennot ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten mukaan voi tulla yksittäisillä kerroillakin ilman aikaisempaa osallistumista. Syvällistä raamatuntuntemusta ei tarvita, mutta ahaa-elämyksiä on tarjolla konkareillekin.

Tilaisuus kestää tunnin, jolloin illasta on helppo varata aika luentoa varten. Paikkana toimii nuorisotila Parkki. (Puusepäntie 31, S-marketin yläkerta).

Luennot ovat kuultavissa jälkikäteen Soundcloudissa https://soundcloud.com/kangasalan-seurakunta

Kuhmalahden kulmat, Sahalahden seutu

Pentosali

Kirkonkoto Kuhmalahti

Yhdessäoloa, hartaus ja monipuolista ohjelmaa ikäihmisille.

Seurahuone

Peliriippuvuus ryhmä

Vertaisryhmä rahapelaajille. Iltapala klo 17, ohjattu keskustelu klo 17.30.

Ukinranta

Taizén matkan muistelot

Tule mukaan kuulemaan Kangasalan seurakunnan Taizén matkan muisteloita!