Analoginen taidekahvila ja Mystiikan messu

Kangasalan kirkko

Outoa ja kummallista - huitaisee sopivasti yli hilseen! Fuusiojazz x taidetta x syvään päätyyn uppoava messu.

Taidekahvilassa, kirkon hongistossa on suoramalaisten Jukka Hännisen ja Merja Honkkilan teoksen Persoonapronominit avajaiset. Näin taiteilijat kertovat teoksestaan "Elävien olentojen erityisyyden ja yksilön erilaisuuden ihmettely ja kunnioittaminen. Persoonan pyhä arvo. Tätä pohdimme ja yritämme teoksella ilmentää."

Pop-up kahvilan maistuvat herkut valmistetaan Ukinrannassa, ja niitä voi ostaa vapaaehtoisella maksulla Sinapinsiemen ry:n hyväksi. Kahvilassa soi LP-levymusiikki, voi koota palapelejä ja vähän ennen messua kuullaan myös tietoisku Taize-lauluista, joita Mystiikan messussakin lauletaan.

Uidaan yhdessä syvään päätyyn tai asettaudutaan ihan vaan olemaan Pyhän äärelle.

Tule mukaan auttamaan ikäihmisiä!

Ovatko vanhukset lähellä sydäntäsi? Tule mukaan kehittämään toimintaa yhdessä diakoni Johanna Kohosen ja suunnitteluryhmän kanssa.

Seurahuone

Käsityöpiiri Näppituntuma

Näppituntuma, käsitöiden ja lähetyksen ystävät kokoontuvat.

Seurahuone

Avoin Raamattupiiri

Kaikille seurakuntalaisille avoin raamattupiiri. Vetäjänä Markku Huikkola.