Analoginen taidekahvila ja Mystiikan messu

Kangasalan kirkko

Outoa ja kummallista - huitaisee sopivasti yli hilseen! Fuusiojazz x taidetta x syvään päätyyn uppoava messu.

"Kuva joka katselee sinua" - Analogisessa kahvilassa pääset ihastelemaan paikallisten valokuvaajien näyttelyä ja kuuntelemaan fuusiojazzia vinyyliltä. Paikalla myös Analogisen kahvilan kiintiöfilosofi Eero Tiilikainen. Tervetuloa!

Ukinrannan yhteisö myy kahvilan antimia vapaaehtoisella käteismaksulla Sinapinsiemen ry:n hyväksi.

Kahvila sulkeutuu klo 19, jolloin kirkon alttarin ääressä alkaa Mystiikan messu. Olet tervetullut osallistumaan kahvilaan, messuun tai molempiin!

Messu ammentaa 200-luvun kristillisestä jumalanpalveluksesta yhdistellen siihen modernia. Ennen jumalanpalvelusta mahdollisuus rippiin ja synninpäästöön kirkon sakastissa klo 18.40. Musiikkia johtavat Mika Sihvonen (kitara) ja Maija Repo (huilu). Mukana säätämässä papit Riikka Hämäläinen ja Heikki Repo sekä Ukinrannan yhteisö.

Sahalahden seurakuntatalo

Kirkonkoto Sahalahti

Kirkonkoto Sahalahdella.

Miwika.Family -ompelutalokoot