Majataloilta

Majataloilta Kangasalan kirkko

Lähimmäisen Majatalo sukeltaa lähimmäisenrakkauden syvyyksiin ja leveyksiin.

Illan puhujaksi saapuu Pekka Matilainen, joka on on tehnyt viimeiset 10 vuotta työtä ruoka-avun, vankilatyön ja asunnottomuuden parissa ViaDia Pirkanmaan toiminnanjohtajana. Muusikot Hessu Kärhä, Mirja Lassila ja Tuomo Komonen tuovat Lähimmäisen Majataloon näkökulmansa musiikin kautta. Illan aikana kuulemme heiltä niin uutta kuin vanhempaakin materiaalia esimerkiksi Pro Fiden kappaleita.

Lapsille on samaan aikaan Lasten Majatalo Perhetalolla Tapulinmäellä, johon lapset voi viedä ennen Majatalon alkua ja noutaa sen päättyessä. Iltaa emännöivät ja isännöivät Staff-bändi ja -kuoro Jukka Herojan johdolla, tervetulotiimi iltateetä tarjoillen, rukouspalvelun väki ja Riikka Hämäläinen juontajaparinaan Ville Keskinen. Sydämellisesti tervetuloa!

Voit seurata Lähimmäisen Majataloa suorana Kotikirkkokanavan kautta, jälkikäteen tallenteena YouTubesta ja TV7:lta 6.11. klo 21.15

Kotikirkkokanavalle pääset tästä

Ala-Partalankujan kerhohuone

Diakonian kyläkerho