Raamatun alkuluvut -raamattuluento

Nuorisotila Parkki

Luomiskertomus ja muut Raamatun alkuluvut ovat täynnä ikuista viisautta. Kiehtovat ja kiistellyt tekstit heräävät eloon, kun niitä pöyhitään perusteellisesti. Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa opiskella Raamattua. Lämpimästi tervetuloa!

Pastori Marko Sagulinin johdolla syvennytään Vanhan testamentin alkulukuihin. Raamattua käydään läpi jae jakeelta luomiskertomuksesta alkaen.

Luennot ovat itsenäisiä kokonaisuuksia, joten mukaan voi tulla yksittäisillä kerroillakin ilman aikaisempaa osallistumista. Syvällistä raamatuntuntemusta ei tarvita, mutta ahaa-elämyksiä on tarjolla konkareillekin.

Tilaisuus kestää tunnin, jolloin illasta on helppo varata aika luentoa varten. Paikkana toimii nuorisotila Parkki. (Puusepäntie 31, S-marketin yläkerta).

Luennot ovat kuultavissa jälkikäteen Youtubessa ja Kangasalan seurakunnan nettisivuilla: www.kangasalanseurakunta.fi/verkkokirkko/kotikirkkokanava

Kuhmalahden kulmat, Sahalahden seutu

Havisevan rukoushuone

Rukoushetki Rukolan puolesta

Rukoushetki Rukolan puolesta 11.12.klo 18-19 ja 12.12.klo 18-19 Havisevan rukoushuoneella.

Sahalahden kirkko

Sydämen sävelin -ilta

Hengellisten yhteis- ja toivelaulujen, kiitoksen ja rukouksen ilta.

Ohjelmallinen olohuone

Ohjelmallinen olohuone valmistelee joulua.