#munseurakunta-leiripäivä

#munseurakunta-leiripäivä Leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalo

Ilmoittaudu tästä

Aiheena ystävyyssuhteet seurakunnassa. Teemaa käsitellään aktiivisen ja osallistuvan seurakuntalaisen näkökulmasta.

Onko kristityillä henkilökemioita? Miten seurakunnassa voi saada ystäviä? Jos vedän ryhmää vapaaehtoisena, saako oma ystäväkiintiöni olla jo täynnä?

Järjestämme jälleen Pyysalossa 28.9. #munseurakunta -leiripäivän! Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 12.9.

Tapahtuma on maksuton, mutta ohjeellisen ruokamaksun (10€) voi halutessaan maksaa kolehtikippoon. Lastenhoitopaikkoja ei ole tarjolla rajattomasti, joten kannattaa ilmoittautua päivään mahdollisimman pian! Ohjattua lastenohjelmaa on klo 12-16.30 välillä. Olet tervetullut myös etkoilemaan ja jatkoilemaan oman porukkasi kanssa / omatoimisesti Pyysaloon ja vaikkapa höntsypelailla pelikentillämme.

Päivän aikataulu on seuraavanlainen:

9.30 Pyysalon pelikentät ovat avoinna
11.00 lounas
12.00 ohjelma alkaa (aikuisille ja lapsille erikseen)
14.00 päiväkahvit
14.30-16.30 ohjelmaa
16.30 päivällinen, jonka jälkeen voi jäädä illaksi vapaamuotoisesti pelailemaan, saunomaan ja oleilemaan.

Päivässä mukana ovat seurakunnan Marko Sagulin, Riikka Hämäläinen ja Eveliina Sydänlähde.

Lanseeraamme Pyysalossa myös uuden "Porukka"-konseptin. Tule paikalle niin kuulet lisää!

Nuorisotila Parkki

Raamattuluento / Parkki / MS

Raamatun alkuluvut -raamattuluento

Suoraman seurakuntakeskus

Veteraanilentopallo

Tervetuloa palloilemaan ja saunomaan mukavassa porukassa oman kunnon mukaan.

Pyysalon leiri- ja tapahtumakeskus

Miesten saunailta