#munseurakunta-leiripäivä

#munseurakunta-leiripäivä Leiri- ja tapahtumakeskus Pyysalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Aiheena ystävyyssuhteet seurakunnassa. Teemaa käsitellään aktiivisen ja osallistuvan seurakuntalaisen näkökulmasta.

Even työpuh jäi kotiin. Jos tulee mitä vaan ihmeteltävää, soittakaa Riikalle tai Markolle tai laittakaa meseä. Kiitos ja anteeksi!

Onko kristityillä henkilökemioita? Miten seurakunnassa voi saada ystäviä? Jos vedän ryhmää vapaaehtoisena, saako oma ystäväkiintiöni olla jo täynnä?

Järjestämme jälleen Pyysalossa 28.9. #munseurakunta -leiripäivän! Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 12.9.

Tapahtuma on maksuton, mutta ohjeellisen ruokamaksun (10€) voi halutessaan maksaa kolehtikippoon. Lastenhoitopaikkoja ei ole tarjolla rajattomasti, joten kannattaa ilmoittautua päivään mahdollisimman pian! Ohjattua lastenohjelmaa on klo 12-16.30 välillä. Olet tervetullut myös etkoilemaan ja jatkoilemaan oman porukkasi kanssa / omatoimisesti Pyysaloon ja vaikkapa höntsypelailla pelikentillämme.

Päivän aikataulu on seuraavanlainen:

9.30 Pyysalon pelikentät ovat avoinna
11.00 lounas
12.00 ohjelma alkaa (aikuisille ja lapsille erikseen)
14.00 päiväkahvit
14.30-16.30 ohjelmaa
16.30 päivällinen, jonka jälkeen voi jäädä illaksi vapaamuotoisesti pelailemaan, saunomaan ja oleilemaan.

Päivässä mukana ovat seurakunnan Marko Sagulin, Riikka Hämäläinen ja Eveliina Sydänlähde.

Lanseeraamme Pyysalossa myös uuden "Porukka"-konseptin. Tule paikalle niin kuulet lisää!

Suoraman seurakuntakeskus

Sanan Lähteellä -päivät

Sanan Lähteellä -päivät jatkuvat...

Kangasalan kirkko

Pappi tavattavissa

Tule, kun kaipaat kuuntelijaa, haluat keskustella papin kanssa tai haluat ripittäytyä.

Kangasalan kirkko

Messu Kangasalan kirkossa

19. sunnuntai helluntaista - "Rakkauden kaksoiskäsky".