Nuortenilta

Nuorisotila Parkki

"Katujen rellestäjästä kirkon mieheksi"

Tervetuloa nuorteniltaan Parkkiin! Illassa puhumassa Tatu Leijo Lempäälän seurakunnasta. Tule kuulemaan Tatun polusta työhönsä ja pohtimaan omaa polkuasi, miltä se näyttää?

Ilta jatkuu yhdessäolon, musiikin ja iltapalan merkeissä. Iltahartaus on noin klo 21.30 ja hyvät yöt toivotetaan viimeistään klo 23.

Tule sellaisena kuin olet!

Nuorisotila Parkki

Raamatun alkuluvut -raamattuluento

Luomiskertomus ja muut Raamatun alkuluvut ovat täynnä ikuista viisautta. Kiehtovat ja kiistellyt tekstit heräävät eloon, kun niitä pöyhitään perusteellisesti. Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa opiskella Raamattua. Lämpimästi tervetuloa!

Suoraman seurakuntakeskus

Tosiäijien torstaisähly

Sählyä äijäenergialla

Seurahuone

Avoin raamattupiiri

Kaikille seurakuntalaisille avoin raamattupiiri seurahuoneella. Vetäjänä Markku Huikkola.