Vapaaehtoiseksi parisuhdetyöhön?

to 29.8. kello 18.00 - kello 20.00

Alkuinfossa kuulet lisää koulutuspolusta. Pääset kysymään mieltäsi askarruttavat kysymykset suoraan vetäjiltä ja jo toiminnassa mukana olevilta vapaaehtoisilta. Alkuinfoon osallistuminen ei velvoita sinua mihinkään.

Kangasalan seurakunta aloittaa vuonna 2020 parisuhde-kampanjan, joka on tarkoitettu eri ikäisille, tavallisille pareille. Sen tavoitteena on antaa työkaluja parisuhteen hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Tässä vaiheessa etsimme erityisesti parisuhteen huoltokeskustelujen vetäjiä, jotka saavat koulutuksen ja valmiin materiaalin tehtäväänsä.

Tehtävä sopii sinulle, jos kiinnostuit tehtävästä, kuuntelet mielelläsi toisia ja ihmissuhteiden kehittäminen innostaa sinua.

Erityisen hyvin tehtävä sopii sinulle jos sinulla on kokemusta parisuhdeleireistä tai kursseista tai teet työtä, jossa kohtaat perheenjäseniä.

Mukaan voi tulla yksin, oman kumppanin tai ystävän kanssa.

Tervetuloa kuulemaan lisää to 29.8. klo 18 Perhetalolle, Tapulintie 2.
Arja Seppänen, perheterapeutti, p. 040 3098072

Kuhmalahden kulmat, Sahalahden seutu

Kangasalan kirkko

Pappi tavattavissa

Tule, kun kaipaat kuuntelijaa, haluat keskustella papin kanssa tai haluat ripittäytyä.

Kangasalan kirkko

Messu Kangasalan kirkossa

Aihe: Kiitollisuus

Kuhmalahden kirkko