Korkeimman suojassa - kesäseurat Kangasalla

Korkeimman suojassa - kesäseurat Kangasalla

Kangasalan lukion alue

Tarkempi ohjelma löytyy Uusheräyksen sivuilta: http://uusherays.fi/tulevaa-toimintaa/kesaseurat/

Uusheräyksen suurin vuotuinen tapahtuma, "Korkeimman suojassa" -Kesäseurat järjestetään ensi kesänä ensimmäistä kertaa Kangasalla 26.-28.7.2019. Kesäseuroihin odotetaan eri puolilta Suomea n. 1000 ihmistä. Kesäseurojen yhteydessä järjestetään myös Uusheräyksen vuosikokous, johon itsenäiset paikallisyhdistykset lähettävät n. 60-70 edustajaa.

Seurat järjestetään Pikkolan koulun ja Kangasalan lukion alueella (Finnentie, Kangasala). Osa ohjelmasta järjestetään Kangasalan kirkossa.

Seuroissa tarvitaan paljon vapaaehtoisia.Tehtäviä on muun muassa seura-alueen järjestelyssä, telttojen pystytyksessä, siivouksessa, järjestyksenvalvonnassa, vartioinnissa, ruokalassa, Heiniskahvilassa, kansliassa, liikenteen ohjauksessa ja niin edelleen. Ilmianna itsesi Anne Lankiselle 040 5428553.

Sahalahden kirkko

Sanajumalanpalvelus Sahalahden kirkossa

Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus

Kangasalan kirkko

Sanajumalanpalvelus Kangasalan kirkossa

Itsenäisyyspäivän jumalanpalveluksessa nousee nöyrä kiitos isänmaasta.

Suoraman seurakuntakeskus

Veteraanilentopallo

Tervetuloa palloilemaan ja saunomaan mukavassa porukassa oman kunnon mukaan.