Tule Olohuoneeseen viivähtämään hetki yhdessä

Olohuone on tarkoitettu meille kaikille. Se on kohtaamisen paikka eri-ikäisille. Olohuoneessa voit tavata tuttuja ja tutustua uusiin ihmisiin. Siellä jutellaan, lauletaan, hiljennytään ja leikitään yhdessä. Olohuoneessa voit olla itse suunnittelemassa ja toteuttamassa sisältöjä. Siellä voit jakaa itse oppimaasi tai oppia uutta esim. ruoanlaiton tai käsitöiden muodossa.
Olohuoneessa tarjotaan pieni välipala.
Mukana toiminnassa on seurakunnan lastenohjaaja ja vaihtelevasti Perhetalon johtaja.

Kangasalan kirkko

Aamurukous

Rauhallinen hiljentymishetki kynttilän valossa

Tule Olohuoneeseen viivähtämään hetki yhdessä

Nuorisotila Parkki

Raamatun alkuluvut -raamattuluento

Luomiskertomus ja muut Raamatun alkuluvut ovat täynnä ikuista viisautta. Kiehtovat ja kiistellyt tekstit heräävät eloon, kun niitä pöyhitään perusteellisesti. Viikoittainen raamattuluento on kaikenikäisille seurakuntalaisille tarkoitettu, kansantajuinen ja antoisa tapa opiskella Raamattua. Lämpimästi tervetuloa!